Tony Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Hudooooo!!!!! Kako ste užival. Prou žal mi je, da nism kombija dobil! Uglavnem po slikah sodeč ste vsi celi.....gut! Nasledn tedn bo treba jet spet........ casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Še mal slikc Marofoljupci. Mutika, casper7 in -speedgirl- 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Dobre fotke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Slikan je vstop v prvi ovinek. Kako bi se pa ti peljal??? Uroš, vprašanje je blo resno in ne zajebavanje, vem pa dobr kako se tam da peljat. Hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Eeeeemmm.... Olosh?! :blink: olosh racing team Uroš, vprašanje je blo resno in ne zajebavanje, vem pa dobr kako se tam da peljat. Hvala za odgovor steza je bila ves čas suha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Hudooooo!!!!! Kako ste užival. Prou žal mi je, da nism kombija dobil! Uglavnem po slikah sodeč ste vsi celi.....gut! Nasledn tedn bo treba jet spet........ Je blo kar pestro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 @marko55 Kaj novic o našem ponesrečencu? Kaj sta potem zrihtala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 @marko55 Kaj novic o našem ponesrečencu? Kaj sta potem zrihtala? Pripeljal sem ga domov. Na obrežju sva šla na zasluženo pivo. :beer1: Več pa bo že sam povedal če bo želel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Uroš, vprašanje je blo resno in ne zajebavanje, vem pa dobr kako se tam da peljat. Hvala za odgovor Iz slik, ki jih citiraš je razvidno, da je pista suha. Kako naj si potem razlagam tvojo objavo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Iz slik, ki jih citiraš je razvidno, da je pista suha. Kako naj si potem razlagam tvojo objavo??? iz slik se zelo slabo vidi al je suho al ne.. -speedgirl-, Miha27, Marjanček in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 iz slik se zelo slabo vidi al je suho al ne.. Dani, hvala da se strinjaš. Ampak pustmo zdej, Uroš ne to kr tko vzet, ponavljam blo je resno vprašanje! Če je pa to kdo uzel kot žalitev ali kaj podobnega pa sory. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 A mi lahko kdo pove a se bo dalo v sredo kakšen krog odpelat na marofu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prix Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 No jaz imam tudi namen...prpuzat do Marofa...(a je še kaj pacientov za sredo?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 A mi lahko kdo pove a se bo dalo v sredo kakšen krog odpelat na marofu?? pogledaš vremensko, poiščeš telefonsko v tej temi in zveš.. gandi, -speedgirl- in Nagaya 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 No jaz imam tudi namen...prpuzat do Marofa...(a je še kaj pacientov za sredo?) Morda bi se pripeljal do tja, če bo kej fraj...a se že ve kaj več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dani, hvala da se strinjaš. Ampak pustmo zdej, Uroš ne to kr tko vzet, ponavljam blo je resno vprašanje! Če je pa to kdo uzel kot žalitev ali kaj podobnega pa sory. No prow pa ne bom tako vzel. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Jutri grem na skrivaj trenirat na Marof. Če bi šel kdo zraven, imam še en plac v kombiju frej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Mesto v kombiju zasedeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamex Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 pozdravljeni, zanima me kak je kej s temi govoricami o širitvi novega marofa?do spomladi bo ready to race?lp vsem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 (popravljeno) Včeraj je bil še en uspešen dan na Marofu :yea: Samo 10 motoristov nas je bilo v celem dnevu na pisti. Splača se it med tednom Za vse tiste,ki planerate ta vikend je pista žal že zakupljena. Vreme je pa tam kot sredi poletja. Skoraj 30 stopinj, pa nobenega oblačka :grim Popravljeno September 24, 2009. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Včeraj je bil še en uspešen dan na Marofu :yea: Samo 10 motoristov nas je bilo v celem dnevu na pisti. Splača se it med tednom Za vse tiste,ki planerate ta vikend je pista žal že zakupljena. Vreme je pa tam kot sredi poletja. Skoraj 30 stopinj, pa nobenega oblačka :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Slikce - se je dogajalo:naughty: Uff, kak dobre fotke ... fotografu ! Še mal slikc Marofoljupci. Iskrice letijo, iskrice ... ! Iiiiiii, pa Dey-Zi se ful dobro vidi! :P A ni luškana, Rude? Hm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Iiiiiii, pa Dey-Zi se ful dobro vidi! A ni luškana, Rude? Hm? Verjetno misliš na Flowerpower. Zmeri sem se spraševal, kako neki bi se peljalo s cvetličnim lončkom. No, zdej vem. Mutika in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Včeraj je bil še en uspešen dan na Marofu :yea: Samo 10 motoristov nas je bilo v celem dnevu na pisti. Splača se it med tednom Za vse tiste,ki planerate ta vikend je pista žal že zakupljena. Vreme je pa tam kot sredi poletja. Skoraj 30 stopinj, pa nobenega oblačka :grim Se strinjam!!Lepo si me odžagal!!:naughty: haha use tačke sm zbrusu!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 v torek in sredo bo baje sonce..se bom mal spravu drajsat če vreme zdrži.. xyznanixyz, Nagaya, gandi in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave