zviki Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 v torek in sredo bo baje sonce..se bom mal spravu drajsat če vreme zdrži.. Jst tudi. Če imaš interes me prehitevat, se lahko zmenima na isti dan . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Jst tudi. Če imaš interes me prehitevat, se lahko zmenima na isti dan . zdej si pa ja že tko hitr da ne bo kar tako.. fajn k mi je en minus stisnu ker sem napisal da bi šel v torek ali sredo.. najbrž kdo pri katerem sem na ignore vuk76, miha7, xyznanixyz in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Samo povej, torek ali sredo, da si dopust vzamem. Da boma s skupnimi močmi prišla na 1.17.xx P.S. evo ti en plus xyznanixyz, gandi, GRUNF in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 P.S. evo ti en plus Evo obema!Pa fajn drajslajta... dukemb, xyznanixyz, casper7 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Samo povej, torek ali sredo, da si dopust vzamem. Da boma s skupnimi močmi prišla na 1.17.xx P.S. evo ti en plus najbrž bolj verjetno sredo, v torek bom še mal "spal".. saj pravim, odvisno od vremena kako se obrnilo. šel pa bom en dan.. Nagaya in vuk76 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Zmenjeno. V vsakem primeru se še beremo, pa zmenimo kdaj pa kako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 (popravljeno) Verjetno misliš na Flowerpower. Zmeri sem se spraševal, kako neki bi se peljalo s cvetličnim lončkom. No, zdej vem. In ... kak je? Popravljeno September 24, 2009. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 zdej si pa ja že tko hitr da ne bo kar tako.. fajn k mi je en minus stisnu ker sem napisal da bi šel v torek ali sredo.. najbrž kdo pri katerem sem na ignore hehe, bogi.. samo napišeš, kdaj boš šel na NM, pa že minus. Mogoče uletim tudi jaz v torek ali sredo.. še ni ziher, tako da za vzorec nas menda bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 (popravljeno) Se strinjam!!Lepo si me odžagal!!:naughty: haha use tačke sm zbrusu!! Verjetno si to ti z belo fazerco Smo te videl, ko si se vračal po dolenjki Akrapovič ti pa še na cesti non stop poka, ko spuščaš gas Popravljeno September 25, 2009. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 In ... kak je? Ma pelje se kot rožica. Mogoče bi bilo treba bencinu malo substrala dodat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Dey-Zi je tko lepo pokončna:yes: Jagoda pa ves čas "povešena":naughty:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 pozdravljeni, se opravičujem za mal off topic, ampak usen... zanima me, če ma kdo kakšno kontakno št./mail od MAC-a moto plastic iz Zagreba, za r6 bi namreč rabu celotni komplet poliestrov. Pa mogoče, če ma že kdo kake iskušnje z temi iz zagreba, kakšna pohvala/kritika. Hvala za odg. že vnaprej in lep pozdrav. Alen Nagaya, kuntakinte, GRUNF in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 a gre kdo v sredo? vreme zgleda da bo.. kuntakinte in GRUNF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 a gre kdo v sredo? vreme zgleda da bo.. A maš kak plac v kombiju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 A maš kak plac v kombiju? za motor ja, so pa vsi trije sedeži že zasedeni ker gre šefica in šefica jr. zraven.. GRUNF, sesir, Nagaya in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 morm --> GRUNF, kuntakinte in Miha27 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 a gre kdo v sredo? vreme zgleda da bo.. Ni kombija, ni dopusta . Če bo vreme pa res naslednji teden. kuntakinte in GRUNF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ni kombija, ni dopusta . Če bo vreme pa res naslednji teden. sej jest tut ne..enostavno ura prehitro teče.. tut jest naslednji teden.. ali pa za vikend mogoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shadow125 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Zdravo! Jst mam pa jutr namen pogledat dol, pa me zanima kdaj odprejo, pa koliko je stane? Dol bom prvič pa me zanima če so gume ranga continental sportattack uredu za dol? Kje mi je najbližje do dol iz dolenjske smeri (Trebnje)? Lp Mitja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 (popravljeno) Ponavadi se odpira ob 9, ne vem pa kako je to med tednom.. Najbolje da pokličeš in se najaviš, da bo sploh kdo tam Številka je objavljena v tej temi vsa 10x, pobrskaj malo za nazaj. Pa tudi glede gum in ostalega je že vse po dolgem in počez predebatirano. Drugače pa na kratko: Cena - 27€ Gume - sportattack bodo čist kul dokler ne misliš postavljat nekih hudih časov. Pot - najboljša in najitrejša varianta je it na AC proti Zagrebu in potem skozi po AC mimo Zagreba proti Varaždinu in ven na izhod Novi Marof. Takoj ko prideš mimo cestninske na izvozu, zaviješ desno in kmalu na desni zagledaš pisto. Popravljeno September 29, 2009. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Zdravo! Jst mam pa jutr namen pogledat dol, pa me zanima kdaj odprejo, pa koliko je stane? Dol bom prvič pa me zanima če so gume ranga continental sportattack uredu za dol? Kje mi je najbližje do dol iz dolenjske smeri (Trebnje)? Lp Mitja Živ tko k je jure reku pa si v dveh urah dol č greš iz Trebnjega pa počas d ne bo sranja kr glih uprvič rata kakšen drek de ne bo tko k tale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DaJoker Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Danes je blo čudovito na pisti, lepo sončno, mislim da prek 25 stopinj. Naredilo se je nekaj lepih slik in cel kup videov. Še slikci za pokušino, brez zamere voznika casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 je slučajno že kdo kej za nedeljo spraševal? da pride aprilia team dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Motor je že uštiman tko, tko da jutr letim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ponavadi se odpira ob 9, ne vem pa kako je to med tednom.. Najbolje da pokličeš in se najaviš, da bo sploh kdo tam Številka je objavljena v tej temi vsa 10x, pobrskaj malo za nazaj. Pa tudi glede gum in ostalega je že vse po dolgem in počez predebatirano. Drugače pa na kratko: Cena - 27€ Gume - sportattack bodo čist kul dokler ne misliš postavljat nekih hudih časov. Pot - najboljša in najitrejša varianta je it na AC proti Zagrebu in potem skozi po AC mimo Zagreba proti Varaždinu in ven na izhod Novi Marof. Takoj ko prideš mimo cestninske na izvozu, zaviješ desno in kmalu na desni zagledaš pisto. Odpira se uradno ob 10:00.. razen če prej pokličeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave