VmasIna Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 (popravljeno) Odpira se uradno ob 10:00.. razen če prej pokličeš. Uradni delovni čas je 10:30 - 18:00, vse ostalo je po dogovoru . Popravljeno September 29, 2009. Popravil VmasIna Sirni in exe`FZS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 zdej si pa ja že tko hitr da ne bo kar tako.. fajn k mi je en minus stisnu ker sem napisal da bi šel v torek ali sredo.. najbrž kdo pri katerem sem na ignore Sem vam s plus minuse popravil . Kdo pa jih je dal pa nimam pojma. sesir, Nagaya in gebre 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 (popravljeno) Uradni delovni čas je 10:30 - 18:00, vse ostalo je po dogovoru . Za caffe racerje(like U) ga sploh ne rabijo odpret. btw: pa minus sm ti dal.. zato ko ne grem juter na Marof, ker mam vpis na faxu.. Popravljeno September 29, 2009. Popravil exe`FZS Nagaya, sjeng, DenisR in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 je kak kandidat za soboto? v petek sicer kaže na slabo vreme, upam da se pista do sobote lahko posuši.. exe`FZS, GRUNF, Nagaya in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 je kak kandidat za soboto? v petek sicer kaže na slabo vreme, upam da se pista do sobote lahko posuši.. jest sm mel bolj v mislih nedeljo.. al je kej zakupljeno? exe`FZS, kuntakinte, Nagaya in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Dons je blo super lušno čez cez dan nas je blo samo 5 pa en gokart se je usake tok cajta gor spravu Slikce jutri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 U soboto pridemo še trije Ljubljančani. Tko da boste mal vedl kolk nas bo. Smo mislil v petek pa je bolj katastrofa vreme. gandi, sjeng, exe`FZS in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 ja zgleda da bo vseeno nedelja dan-d je že kdo klical gazdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Za v soboto je en prostor na prikolici. Odhod iz LJ-Bežigrad. Več info na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 evo..jutri pa res pridem..grem zmontirat plastike in gumo.. pride še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 evo..jutri pa res pridem..grem zmontirat plastike in gumo.. pride še kdo? pridema s kolegom.. gazda pravi da je fraj, vreme naročeno... se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 pridema s kolegom.. gazda pravi da je fraj, vreme naročeno... se vidimo upam da ne bo preveč domorodcev, kartistov in unih k misljo da je fajn z nogo naprej po tleh drajsat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Dons je bla pa kr gužva.. Cel kup hondašev iz Trzina, Turnškova, štajerci, cel kup domorodcev, kartisti - pa čeprav so mel neko dirko pri Zagrebu.. Uspel mi je odpeljat natanko 4 sešne..pol pa ni blo več kavčuka..bil napačen kavčuk in ga je pobral zlo na hitro..ni kaj, drag Marof ampak je blo vseen fajn.. Za letos sem zaključil.. exe`FZS in Igorr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 mladiča prezračli, uničl gumo, pozdravli hondaše, pozdravli urško,... škoda, da smo zgrešili mojstra suzukija dan prej.. . urssa, Igorr, xyznanixyz in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Za v soboto je en prostor na prikolici. Odhod iz LJ-Bežigrad. Več info na PM. Evo šli in prišli nazaj v enem kosu. Marko55, gamma in jst. Vreme je blo ravno super, guzve ni blo preveč. Izmenjevali smo se samo s supermotisti. Jst sm naredu neki več k 200km po pisti in sm dons crknjen Če potegnemo črto, super dan. Marko in gamma še enkrat hvala za družbo pa prevoz in bencin. Bomo prlepil kakšne slikce, če bo bejba z velikim fotoaparatom kj poslala:) Igorr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 ... škoda, da smo zgrešili mojstra suzukija dan prej.. Hola, me niste zgrešili za en dan ampak za dve državi - dan prej sem bil v Italiji bo pa treba res prit spet mal Marof pogledat, preden bo sneg zapadu... She, TommyP, Milunka in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 To sredo pa zares. Končno sem dobil prevoz, tako da ni več izgovorov. Vreme naj bi bilo tudi idealno. Torej, vsi Marofoljubci, pridružite se v sredo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Hola, me niste zgrešili za en dan ampak za dve državi - dan prej sem bil v Italiji :blink: ups Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 (popravljeno) evo par slikic iz včerajšnjega dogajanja.. Popravljeno Oktober 5, 2009. Popravil m@dness Schmid87 in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 No evo mal slikic od sobote casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Evo šli in prišli nazaj v enem kosu. Marko55, gamma in jst. Vreme je blo ravno super, guzve ni blo preveč. Izmenjevali smo se samo s supermotisti. Jst sm naredu neki več k 200km po pisti in sm dons crknjen Če potegnemo črto, super dan. Marko in gamma še enkrat hvala za družbo pa prevoz in bencin. Bomo prlepil kakšne slikce, če bo bejba z velikim fotoaparatom kj poslala:) Zanima me , če imate kak kontakt od: "bejba z velikim fotoaparatom", ker mislim da je tudi nas ostale Ljubljančane slikala in se nebi branili kake fotke? Se da kej zrihtat? :-) Hvala zaenkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Je bila mogoče ta bejba Nagaya? --> KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Je bila mogoče ta bejba Nagaya? --> KLIK nagaya je bila na marofu v nedeljo in je imela sabo samo trotlco, ker se ni nihče javil, da se bo kej po komolcu vozil, niti ni bilo mojstra suzukija, pa se mi ni zdelo vredno tavelike kobile sabo vlačit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triler Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Zanima me , če imate kak kontakt od: "bejba z velikim fotoaparatom", ker mislim da je tudi nas ostale Ljubljančane slikala in se nebi branili kake fotke? Se da kej zrihtat? :-) Hvala zaenkrat Zaenkrat še čakam da pošlje kak email s fotkami. Marko55, gamma sta mogoče vidva že kaj dobila? Ko/če dobim ti pošljem njen email pa se zmente pol:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Zaenkrat še čakam da pošlje kak email s fotkami. Marko55, gamma sta mogoče vidva že kaj dobila? Ko/če dobim ti pošljem njen email pa se zmente pol:) Žal (še) nič ; mogoče čaka nakazilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave