casper7 Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Zmenjeno, se gre dol.:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Z gsx750-f varno prispela dam, Olosh-ouci in zviki mislm da so tut varno prispel dam....Dan je biu več kot odličen, dobra družba in lepo pajsanje suzuki in MatexDeLuxe46 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Z gsx750-f varno prispela dam, Olosh-ouci in zviki mislm da so tut varno prispel dam....Dan je biu več kot odličen, dobra družba in lepo pajsanje OLOSH racing crew je doma... blo je res d best, prov glavna atrakcija smo bli... je blo tud velik gledalcev superca! & remember Olosh way is the best way casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Hvala družbi za lepo preživeto športno nedeljo DeLuxe* casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Res je blo lepo:D. Pozdrav vsej dobr družbi:OK:. Slikce sledijo popoldan. Šiht ne da:wallbash:. LP casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Slikce z včerajšnjega krasnega jesenskega Marofa 2009. Sva z Casper7 prišla na prizorišče ob ca 12 ih in čna kaj sva naletela? Marof naju je pričakal v polnem soncu. Lepo Marof. Vso pot (Lj-Zg in skoraj do Marofa) pa je bila koprenasta oblačnost. Olosh team se je ravno odpravljal na drugo rundo na pisti. Fantje, za slikce se bo treba Janji zahavalit:yes:. Lepo ji je uspelo:OK:. LP Marofoljupcem:yea1: casper7, urssa, gandi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Me veseli, da ste vsi srečno prispeli domov in verjetno prijetno utrujeni Na začetku slikanja sem bila polna adrenalina samo od gledanja in slikanja, ker sem vam bila tako blizu. Super ste furali in polagali ! Posebej mi je bil všeč mladi motorist OLOSH tima, ki je imel mislim da črno hondo z nekaj fulroscentno zelene barve - pri njemu se je kar naprej iskrilo Hvala Samotu, da mi je zaupal fotoaparat, uživala sem v slikanju, posebej pri takih stvareh kot so motorji:wub: in moški z jajcam Sem razmišljala da bi se drugič oblekla v motoristično opremo in bila bolj zaščitena, za na pisto , čeprav strah me ni bilo , ker ste bli sami dobri šoferji. Skratka, upam, da je vsak dobil kakšno dobro slikco... gandi, domina, urssa in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 (popravljeno) Hvala Janja za res dobre fotke, ratal jih je baje okol 400, tko da je kul zaključek sezone... Aja ena fotka mi je še posebno všeč... Popravljeno Oktober 26, 2009. Popravil casper7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Hvala Janja za res dobre fotke, ratal jih je baje okol 400, tko da je kul zaključek sezone... Aja ena fotka mi je še posebno všeč... Super to, da ti je ena posebno všeč, a si jo boš dal na steno, al kar v postlo Js bi tud rada znala kolenčkat, oziroma mela bi jajce, da bi se upala :lol: CARJI STE LEP TEDEN VAM ŽELI JANA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Super to, da ti je ena posebno všeč, a si jo boš dal na steno, al kar v postlo Js bi tud rada znala kolenčkat, oziroma mela bi jajce, da bi se upala :lol: CARJI STE LEP TEDEN VAM ŽELI JANA Najlepša hvala za fotoreportažo v imenu OLOSH RT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Da se še jaz javim . Pa sem le dočakal zaključek sezone. Ali bo še en zaključek ? Vreme je bilo super. Po dolgem času so vremenarji zadeli. Asfalt mrzel (skoraj bi končal dan, še preden bi ga začel- baje sem se španal pred Januško ). Rekordov ni bilo, vendar na koncu nisem več vozil kot prestrašena devica, ki beži pred serijskim posiljevalcem. Bo pa naslednje leto boljše. LP, svobodnaptica01, gsx750f, casper7 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 (popravljeno) Zakon je blo. Za tist album s 400+ fotkami se priporočam Olosh ... Fuck The Whale Popravljeno Oktober 26, 2009. Popravil lmperator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Najlepša hvala za fotoreportažo v imenu OLOSH RT Tud olosh ninja rider se ti zahvaljuje za fotke Fajn je blo... komaj čakam spet pomlad :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Zakon je blo. Za tist album s 400+ fotkami se priporočam Olosh ... Fuck The Whale Fuck The Whale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Zakon je blo. Za tist album s 400+ fotkami se priporočam Olosh ... Fuck The Whale Jz jih jutr dobim, jih dam na komp, pokličem Matexa jih dam njemu, vi pa pol naprej zrihtite ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Mal sem zmedena kdo je kdo, torej Imperator si tisti, ki nama ni ratalo slike na začetku naredit z dvigneno roko ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 jst sm un ko je mel srebrno zdelano ninjo, pa olosh čez sprednjo masko :yes: imperator je na modri R6ki , Matex de luxe je pa un k se mu je ful iskrilo iz kolenčnikov (flurescenčne olosh plastike) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 hudi škornji:photo: note to self: pack stiletos for the next Marof Igorr in biker77 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 torej Imperator si tisti, ki nama ni ratalo slike na začetku naredit z dvigneno roko ? Ja, res je. Škoda ker ni ratala, svetovna bi bla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 (popravljeno) OLOSH people postajamo vse bolj prepoznavni vidm kr tko naprej! sicer pa mene vrjetno letos ne bo na pisti nič več.. LP, OLOSH rider #87 Popravljeno Oktober 27, 2009. Popravil Schmid87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 OLOSH people postajamo vse bolj prepoznavni vidm kr tko naprej! sicer pa mene vrjetno letos ne bo na pisti nič več.. LP, OLOSH rider #87 Sj to je naš cilj fift valjda ja tud jst sm za letos zakluču LP, OLOSH ninja rider Jz jih jutr dobim, jih dam na komp, pokličem Matexa jih dam njemu, vi pa pol naprej zrihtite ok? važi super hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Kak vam zavidam :evilgrin: Vidim, da je blo ful noro, da bi znal bi prišu tut jst pogledat. No, pa drugič. Slikce so pa super, fajn ste kolenčkal. Kolko pa je drugače cena dirkališča? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Kak vam zavidam :evilgrin: Vidim, da je blo ful noro, da bi znal bi prišu tut jst pogledat. No, pa drugič. Slikce so pa super, fajn ste kolenčkal. Kolko pa je drugače cena dirkališča? en dan uporabe = 27€ rdeci_vragec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 en dan uporabe = 27€ Tnx. To je še znosno. Na grobniku je 1h treninga 60€ :wacko: . Sam pa je pol vožnja prosto po prešernu al je tudi kej organizirano pa spuščajo po obrokih? 1x se vam bom pridružu, spomladi. Hvala za info. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Tnx. To je še znosno. Na grobniku je 1h treninga 60€ . Sam pa je pol vožnja prosto po prešernu al je tudi kej organizirano pa spuščajo po obrokih? 1x se vam bom pridružu, spomladi. Hvala za info. Prosto po prešernu-razen včasih štrene malo motardi, skuteristi al pa gokardi zamešajo-potem so runde po cca 20 min za vsako od teh skupin. Za unih 27 eur se navoziš kolkr te je volja! casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave