bagio Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 Danes al pa jutri grem tud jaz pobrskat mal do marofa Greš vozit ali samo pogledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 mal pogledat in pofirbcat, upam da se cesta mal spucajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
monsterzx6r Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 pozdravljeni,..ker me že pošteno srbijo kolena, me zanima kdaj bo možno iti na marof in sicer,koliko naj bi bilo ogreto ozračje..,,a je med 15-20 stopinjami dovolj, da pobrusimo drsnike in da pogledamo s kakšno formo gremo v novo sezono ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 pozdravljeni,..ker me že pošteno srbijo kolena, me zanima kdaj bo možno iti na marof in sicer,koliko naj bi bilo ogreto ozračje..,,a je med 15-20 stopinjami dovolj, da pobrusimo drsnike in da pogledamo s kakšno formo gremo v novo sezono ... 1.20 se da po mokrem pelat pri 15 stopinjah.. sesir, Cufa, casper7 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Tema zaklenjena... je nova, z letnico 2010... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave