moto rider Objavljeno Maj 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2009 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1617808 hvala za info Ja Alkatraz, sem šele potem porajtal! Bolje dvakrat kot nikoli. Sorry! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1617808 Ja Alkatraz, sem šele potem porajtal! Bolje dvakrat kot nikoli. Sorry! hvala obema sem rad na tekočem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Avgust 17, 2011 Deli Objavljeno Avgust 17, 2011 In kje se sedaj nahaja? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 22, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2011 (popravljeno) Nekje v Candi! Worka. :yes: ...pa fejst se 'ma. . Popravljeno Avgust 22, 2011. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bob7 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Bob7 se pa nahaja v Canadi/Calgeryu... in danes se odpravlja na združenje horizonsunlimited pol pa jo piči na Alijasko ... Lep pozdrav v Slovenijo dotem, MoTo G_P, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zakaj pa nič več ne pišeš na http://www.aroundtheworld.si/ ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bob7 Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Zakaj pa nič več ne pišeš na http://www.aroundtheworld.si/ ? Ker je v popolni predelavi in bo končana v koncu septembra ko bom iz Severa nazaj ... nova sledilna naprava.. kratki video posnetki.. vsake toliko 360 slikce.... Slike so že na strani le da niso dostopne... bo pa kmalu... krucymucy, MoTo G_P, MilanAndonovski in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Se že veselim branja in novih fotk. Srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Kje si Boštjan , ni več zapisov na - http://www.aroundtheworld.si/ bob7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Če ga zima ni pobrala, ga tudi poletje ne more... bob7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Junij 12, 2012 Deli Objavljeno Junij 12, 2012 Boštjan pridno potuje in pogosto kaj napiše na fejsbuku. bob7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Junij 12, 2012 Deli Objavljeno Junij 12, 2012 Z Boštjanom je vse ok...Res pa je,da je v prekomerni zasedenosti...Po prečkanju Aljaske je imel kar nekaj intervjujev in objav za tamkajšnje časnike, poleg tega se pripravlja na odhod proti jugu in služba,ki jo trenutno ima mu vzame ogromno časa.... Njegova stran pa je tik pred tem ,da se na novo aktivira. oz dopolni... Aja,kar se pa bavarca tiče...temperature (DO -50) je odlično prestal,brez nobenih defektov in pot dolgo tam okrog 1700 km ,uspešno prevozil... ''Degustiral '' je tudi nekaj zdrsov..(brez hudih posledic)..o tem kaj in kako ,pa vam bo kar sam povedal.... bob7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bob7 Objavljeno Junij 12, 2012 Deli Objavljeno Junij 12, 2012 Hmmmmm no ja sej vem da me je za pretepst in pošteno skurcat glede moje strani ma sej bo..... Drugač pa ok.... motor v pripravi za jug .... čaka nove kufre in nekaj dodatne opreme... mal se vse zamika po planih, ampak nemorem pobegniti od tu preden ne padem še enkrat pod nož tako je ko imaš pred sabo krojača ne pa zdravnika in ti sešije prst kot dve klobasi skupaj.... BMWRIDER .... No po severu jih je zneslo 3300km mogoče malo več..... motor je res prestal vse te exstreme le sprednji ohlin je spustil olje ampak to je povsem normalno in bi bilo prelepo če ne bi vsaj nekaj spustilo.... še ena slikca za radovedne.... kako sploh motor deluje pri zelo niskih temperaturah... brez te zadeve ni vžiga pri tako niskih temperaturah... pa še zadnji članek o moji polarni expediciji .... malo napak ampak vse eno ok.... Bikes pg1 Star.pdf lep pozdrav v Slovenijo MoTo G_P, krucymucy, rdeci_vragec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 15, 2012 Deli Objavljeno Junij 15, 2012 Na Facebooku sem te kliknil, če me boš potrdil, da bom bolj na tekočem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se