bowla Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 :worship: Tako kot vsako leto nas "brčaci" vabijo na otmeno žurko, ki bo letos malo prej kot ponavadi in sicer 8,9,10 maj. Vsi prav lepo vabljeni, in itaq spet na glavo, hehehehe :headbang: Pozzz JUNIOR
bowla Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 :naughty: samo toliko da spomnim vsakega ki ga zanima za popotnico maja v Bosno. Tam pa bo.... :whistle: :naughty: ja ni kej Pozzzz Junior
SOLO1 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 lani bli letos pa seveda tudi,nor žur ni kej
ghibli Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 lani bli letos pa seveda tudi,nor žur ni kej Solo, če bo tolk slovencev kot lanjsko leto bodo bosanci mogli izseliti vsaj pol Brčkega da jim naredijo prostora :evilgrin:
bowla Objavljeno Marec 25, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Solo, če bo tolk slovencev kot lanjsko leto bodo bosanci mogli izseliti vsaj pol Brčkega da jim naredijo prostora :evilgrin: :worship: Verjemi da jih bo več !!!! :naughty: Mislim da je eden boljših žurov na balkanu. Pozzzzz bajkerjem JUNIOR
bowla Objavljeno April 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2009 :krneki: da ne bo kdo pozabu na BRČKO..... :worship: najbolje je da kar ostanemo dol od SREMA pa do BRČKEGA in nabacimo dodatnih 5 kg na naša prelepa telesa.... :worship: Se vidimo... JUNIOR
bowla Objavljeno April 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2009 No ja pa smo tam kjer je treba počasi že pakirat za.... BRČKO !!! :naughty: BLIŽA SE Junior
bowla Objavljeno Maj 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 uiiiiiiii v petek ob 12h iz Barja v LJ. je štart, če želi kdo zraven na počasno vožnjo po cesti bratstva in prijateljstva. Če ne, se pa vidimo dol. pod vplivom alc. JUNIOR
Lunardi Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 uiiiiiiii v petek ob 12h iz Barja v LJ. je štart, če želi kdo zraven na počasno vožnjo po cesti bratstva in prijateljstva. Če ne, se pa vidimo dol. pod vplivom alc. JUNIOR Letos ne morem it zraven, bi blo pa fino. No glede da smo odpovedal Srem bomo sli pa mal v Užice. Junior a bi lohk nesu garantna pisma Kišku pa Vesni ker morajo v ponedeljek 11.05.2009 na ambasado. Sej sem ti ze napisu tud na PM, pa na dva konca bo bol sigurn. Prosim poklič na GSM. LP Aleš
SOLO1 Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 nažalost smo s prjatli rezervirali umag tko da drugo leto spet za tiste ki pa grete pa itak ni straha da bi bli lačni in žejni :naughty:
bowla Objavljeno Maj 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Jeeeeeeeeeeeee, noro jim je uspelo odpeljati Motokoncentracijo........ Vse čestitke!! Pozzz JUNIOR
tati Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 si spet zahinavu, smotoko..... :winkiss:
volk Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 si spet zahinavu, smotoko..... :winkiss: zahinavu??? jaz sem bil tam tebe ni blo
tati Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 zahinavu??? jaz sem bil tam tebe ni blo pa kje si ti bil...mi je Aleš reku, da si kao doma............zdaj pa jaz nič več ne vem.............. :headbang:
volk Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 pa kje si ti bil...mi je Aleš reku, da si kao doma............zdaj pa jaz nič več ne vem.............. :headbang: On po sebi sodi Vprašaj, drugič vprašaj Je pa blo TAPRAVO tako, da plači srce plači
S57CQ Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 (popravljeno) Junior ss si spet en korak blizje cirozi... :-) SLIKE prosim!!!! ajd Popravljeno Maj 12, 2009. Popravil S57CQ
tati Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 On po sebi sodi Vprašaj, drugič vprašaj Je pa blo TAPRAVO tako, da plači srce plači so mi povedali fantje iz Užic, da so srečali enega takšnega kot si ti. :krneki: ...baje je bilo super ja................... :winkiss:
Omladinac Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Ja ni kej Motokoncentracija je bla res EXTRA !!!! Svaka čast SILVERJI
bowla Objavljeno Maj 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Joooooooj DaNe, Omladinac ima slike ker jaz nisem bil zmožen da bi jih .... pa sej veššššš.... upam da bodo v kratkem, hehehehehehe JUNIOR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se