alkatraz Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 :rolleyes: kumi čakam ........... :naughty: :naughty: komaj čakam......... :winkiss: :winkiss: :naughty: :naughty: :naughty:
SCORPIONS Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 ... :unsure: ...vreme... :rolleyes: :? .....pridem če :krneki: ..bo suho.!
gusti Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 A to so preserje pri braslovčah ali pri brezovici? LP
Martin86 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 za vreme bodo ze nonke pri masi poskrbele :P
bernardek Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 (popravljeno) aja njo boš pa kr doma pustil,ti pa s talent :winkiss: 1. se nikoli ne vsede na motor 2. je cvetličarka in dela cele dneve že cel teden vklj. nedeljo :whistle: Popravljeno Marec 2, 2009. Popravil bernardek
Sanda7 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 no ja pr men glih full gasa ne bo bo pa vsaj dim hehe jawa ruls
bric Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 lihkar sm si zrihtu fraj u službi ker bi drugače ne bil prisoten :010 :worship: :grupni: lepo vreme sigurno bo !!!!! :evilgrin:
petergsx Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 bric a bomo vozili uštric :naughty: al cik :beer2: cak aaaaaaaaaa.
Tadeusz Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 kaj pa jst lohko pridm razbivt škatle?
tati Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 lihkar sm si zrihtu fraj u službi ker bi drugače ne bil prisoten :010 :worship: :grupni: lepo vreme sigurno bo !!!!! :evilgrin: mogoče me pa prepričajo............. :naughty: :winkiss: :whistle:
punca z unca Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 mogoče me pa prepričajo............. :naughty: :winkiss: :whistle: dej no....imaš da prideš :grupni:
tati Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 dej no....imaš da prideš :grupni: bejba moja vse je mogoče ali nemogoče................verjetno, da ja, ni pa sigurno............. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Moby Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 (popravljeno) Vreme mende bo .....sončno ....tku taljanski vremenoslovci pravijo :naughty: ...jaz bom šele vidu kaku se bo izteklo... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: iz nočne v nočnu in potem u popoldansku če ne uspem menjat ........ne bo tokrat nič.... :whistle: :whistle: :whistle: :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Marec 4, 2009. Popravil Moby
petergsx Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 kaj pa jst lohko pridm razbivt škatle? lepo vablen samo da bo rapotalu :naughty: do brdi.
bric Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 bric a bomo vozili uštric :naughty: al cik :beer2: cak aaaaaaaaaa. je blo zadosti cik...cakanja na vašem partiju in zdaj ta vikend na žuru :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :beer2: bomo provali jt naglih :? d ne bo spet :bounce: :drunk: TATI udeležba je obvezna ma makr brez gume :evilgrin:
tati Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 TATI udeležba je obvezna ma makr brez gume :evilgrin: lepo, lepo da me tako pogrešaš, res ne vem niti kdo se skriva pod tem nikom, ampak v nedeljo, če uletimo, lupčka, da čutim na ličkih, da bom vedela kdo me tako ima rad............... :naughty: :naughty: :naughty:
bric Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 lepo, lepo da me tako pogrešaš, res ne vem niti kdo se skriva pod tem nikom, ampak v nedeljo, če uletimo, lupčka, da čutim na ličkih, da bom vedela kdo me tako ima rad............... :naughty: :naughty: :naughty: ha,ha..dva :P
Martin86 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 des bo lih fajn cesto spraw :P ce bo soncek posijal nas bo pa se toliko vec tam.
punca z unca Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 lepo, lepo da me tako pogrešaš, res ne vem niti kdo se skriva pod tem nikom, ampak v nedeljo, če uletimo, lupčka, da čutim na ličkih, da bom vedela kdo me tako ima rad............... :naughty: :naughty: :naughty: ha,ha..dva :P :nono: DA NE BOM SLUČAJNO OBA STOUKLA :ninja:
tati Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 ha,ha..dva :P aha, mi je že mal bolj jasno, če mi ta mejčkena grozi pomeni, da nekam k njej spadaš, ne .... :winkiss: :whistle: skoraj se vidimo... :naughty:
tati Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 :nono: DA NE BOM SLUČAJNO OBA STOUKLA :ninja: mi je že jasno kdo se skriva pod tem nikom.... ej mala ne se mene bat, nisem jaz ena izmed tipičnih ..........rada te imam, lupčka.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se