soncy Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 al kaj,...brez heca nej nč mater letos mi ne bo zneslo.......................ma se hecam :winkiss: jz pa ne :cry: upam, da mi uspe. :(
LUMPKA Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Priprave v teku, Pimpi limpi, Katrca pa moja malenkost kmalu uletimo :worship:
hrčo Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Počas se sestavljam skup, ker je bil že pošteno dan, ko sem uspela prlezt do postelje :wacko: Kul žur in pa fantom hvala za zanimiv kulturni program za Dan žena :OK:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Ja fino je bilo! Ni kej rečt! :worship:
president Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 ZAHVALA zahvaljujemo se vsem,ki ste se udeležili našega tretjega party-a. in upamo,da ste se vsi imali "FAJN" se vidimo na motozboru.od 17.-19. julija :worship: :worship: :worship:
MDR Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Vsi, ki ste organizirali in izvedli party :worship: :worship: :worship: Kulturno umetniški program je pa bil tud čist neki posebnega :D M.
Medoo Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 :worship: bilo je super :worship: Samo prekmalu si šel domov! :whistle:
president Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 fotke bobo v parih dneh gor :worship: :worship: :worship:
brubi46 Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 fotke bobo v parih dneh gor :worship: :worship: :worship: ...ma jih še vedno ni :hmm:
president Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 ...ma jih še vedno ni :hmm: obljubim še enkrat ,da bodo v parih dneh,če ne že danes.šele sedaj nam jih je vrnila kosova komisija,ker je bil baje sum korupcije.ena je dala enmu za pivo in ga hotela s tem podkupiti ,da bi jo posexal. ne morš verjet tudi to je lahko korupcija.k sreči da mu lula ni delala in ni hotel piva. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
MARJA Objavljeno Marec 26, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Slike so na http://www.freisingriders.com/ v galeriji.
Happy Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Zanimivo ja..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Happy Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 končno vam je pršlo :P :evilgrin: Bolš pozno kot nikoli :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se