Skoči na vsebino

Valentinov avtogram

Priporočene objave

Objavljeno

Dragi športni navdušenci,

pred časom mi je uspelo pridobiti avtogram Valentina Rossi-ja (podpis je avtentičen), sedaj sem se odločil, da ga ponudim na dražbi, seveda če koga zanima.

Izklicna cena je 100€, ponudbe mi prosim pošljite na bobizjak@gmail.com, v naslov prosim vpišite Avtogram.

Prilagam še slikico.

post-19777-1234432022_thumb.jpg

Objavljeno

Še nekaj pojasnil kako sem prišel do avtograma:

Ženin bratranec je pilot pri podjetju Pinkair iz Beograda (večina vas verjetno pozna PINKTV), ki se ukvarjajo s poslovnim letalskim taksiranjem. Eden izmed njihovih strank je tudi Valentino Rossi, ki leti z njihovimi letali in njegov osebni pilot je od moje žene bratranec, ki mi je "zrihtal" avtogram. To razlagam predvsem zaradi tega, ker ste mi nekateri poslali sporočilo, da naj dokažem avtentičnost podpisa. Identični podpis ima tudi bratranec, prav tako imava oba podpise na najinih čeladah.

Mogoče bo zaradi transparentnosti bolje, da se ponudbe objavljajo kar na forumu.

Objavljeno

Ha, tole bom pa prou spremlu.

McGrath-ov avtentični avtogram sem ponujal za pravilni odgovor pa ni blo kandidata, ki bi odgovoru na nagradno vprašanje.

Dejmo fantje in dekleta, če se za Rossijevga da stotko, pol Jeremy McGrath, king of supercross, zihr prnese za burek.

Objavljeno

Za dobr dnar dam jest tut Biaggijev + Checin podpis na eni kartici ter podpis Luca Cadalora :whistle:

(kurbarija je tale recesija ja)

Objavljeno

čeprav se avtograma (zastonj) nebi branil pa bi mi pomenil več če bi ga dobil sam. ja recesija je, ni denarja za kupovat avtograme, je pa to lahko OK naložba, čez nekaj let ali desetljetij ni vrag da se ti nebi 100€ povrnilo :whistle:

Objavljeno

Men je poanta avtograma to, da človeka osebno srečam, da rečeva kakšno, bolj kot pa podpis sam (tega si lahko sprintam).

Ampak sem prepričan, da se bo našel kdo, ki ti bo ponudil za podpis še kaj več. Poskusi raje eBay.

Objavljeno

prodam avtentičn podpis Žarko G.

zravn pa vm zaigram mojo pesem Poliglot

izklicna cena 10€

Objavljeno
(kurbarija je tale recesija ja)

tu bo tu ja

Objavljeno

jaz sem imel to srečo da mi je nekako(še sam ne vem kako :lol: )uspelo priti do njega in dobiti avtogram :OK:

Objavljeno
prodam avtentičn podpis Žarko G.

zravn pa vm zaigram mojo pesem Poliglot

izklicna cena 10€

zgleda da ne bom dobil 10€ :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

In kaj ko bureka ni in ni , mraz pa stiska mi kosti :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno (popravljeno)

hehe......dej ne seri no.........kot ,da je tak problem dobit avtogram........za 100€ se rajši peljem v Brno pa ga dobim sam (tako kot sm ga že-pa še skup z njim se slikaš-aja in to zastonj-Vale nč ne računa)

Popravljeno . Popravil nejc
Objavljeno (popravljeno)

Recesija je tu..............

Mislim da boš moral dat pod male oglase. :headbang:

Popravljeno . Popravil QQ7
Objavljeno
za 100€ se rajši peljem v Brno pa ga dobim sam

:eek: . . . ne ne ON je to dal izklicno ceno (dražbeno), ON hoče več kot 100€ :slap: . . . to te pripelje še na kkšno dirko/dogodek . . . .)

Objavljeno

he, he, he.....svašta.... :closedeyes:

Objavljeno

Rossi je stal poleg mene. Pri roki nisem imel nič za avtogram ... tko da sem ga samo škljocnu. :rolleyes:

Za 1€ se pustim dotaknit ... aja, samo prst na roki :naughty:

post-17306-1234964593_thumb.jpg

Objavljeno
Rossi je stal poleg mene. Pri roki nisem imel nič za avtogram ... tko da sem ga samo škljocnu. :rolleyes:

Za 1€ se pustim dotaknit ... aja, samo prst na roki :naughty:

Ja sam je treba do boksov prist.....

Objavljeno

No da se pohvalim...

Jaz imam pa avtogram od Dave Molyneux-a. A kdo ve kdo je to?

LP Dejan

Objavljeno

Jap

Dobil sem ga po pošti, spoznala sva se na grobniku. Verjetno o prikolicah nimaš kaj dosti pojma?

LP Dejan

Objavljeno

no jest bl na WRC-je hodim tam je lažje dobit avtograme, sam potrkaš na šajbo, pa ti Solberg podpiše,

mam pa tut odbijač 206-ke WRC (H. Solberg) a kupi kdo -joke :naughty:

Objavljeno

Ajde, dajte še zdr..t na slikce, pa boste kompletni.... :evilgrin:

Objavljeno

Še mal, pa se bo sem gor prišla hvalit kaka referentka z DURSa, da ma moj avtogram, ko sm podpisal dohodnino... hahahaa

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!