bostjanbizjak Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Dragi športni navdušenci, pred časom mi je uspelo pridobiti avtogram Valentina Rossi-ja (podpis je avtentičen), sedaj sem se odločil, da ga ponudim na dražbi, seveda če koga zanima. Izklicna cena je 100€, ponudbe mi prosim pošljite na bobizjak@gmail.com, v naslov prosim vpišite Avtogram. Prilagam še slikico.
bostjanbizjak Objavljeno Februar 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Še nekaj pojasnil kako sem prišel do avtograma: Ženin bratranec je pilot pri podjetju Pinkair iz Beograda (večina vas verjetno pozna PINKTV), ki se ukvarjajo s poslovnim letalskim taksiranjem. Eden izmed njihovih strank je tudi Valentino Rossi, ki leti z njihovimi letali in njegov osebni pilot je od moje žene bratranec, ki mi je "zrihtal" avtogram. To razlagam predvsem zaradi tega, ker ste mi nekateri poslali sporočilo, da naj dokažem avtentičnost podpisa. Identični podpis ima tudi bratranec, prav tako imava oba podpise na najinih čeladah. Mogoče bo zaradi transparentnosti bolje, da se ponudbe objavljajo kar na forumu.
pirurirko Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Ha, tole bom pa prou spremlu. McGrath-ov avtentični avtogram sem ponujal za pravilni odgovor pa ni blo kandidata, ki bi odgovoru na nagradno vprašanje. Dejmo fantje in dekleta, če se za Rossijevga da stotko, pol Jeremy McGrath, king of supercross, zihr prnese za burek.
Jure007 Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Za dobr dnar dam jest tut Biaggijev + Checin podpis na eni kartici ter podpis Luca Cadalora :whistle: (kurbarija je tale recesija ja)
Pervy Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 čeprav se avtograma (zastonj) nebi branil pa bi mi pomenil več če bi ga dobil sam. ja recesija je, ni denarja za kupovat avtograme, je pa to lahko OK naložba, čez nekaj let ali desetljetij ni vrag da se ti nebi 100€ povrnilo :whistle:
Matic doc Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Men je poanta avtograma to, da človeka osebno srečam, da rečeva kakšno, bolj kot pa podpis sam (tega si lahko sprintam). Ampak sem prepričan, da se bo našel kdo, ki ti bo ponudil za podpis še kaj več. Poskusi raje eBay.
Žarko G. Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 prodam avtentičn podpis Žarko G. zravn pa vm zaigram mojo pesem Poliglot izklicna cena 10€
gizmOkak Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 (kurbarija je tale recesija ja) tu bo tu ja
P182 Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 jaz sem imel to srečo da mi je nekako(še sam ne vem kako :lol: )uspelo priti do njega in dobiti avtogram :OK:
Žarko G. Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 prodam avtentičn podpis Žarko G.zravn pa vm zaigram mojo pesem Poliglot izklicna cena 10€ zgleda da ne bom dobil 10€ :unsure: :unsure: :unsure:
pirurirko Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 In kaj ko bureka ni in ni , mraz pa stiska mi kosti :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
nejc Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 (popravljeno) hehe......dej ne seri no.........kot ,da je tak problem dobit avtogram........za 100€ se rajši peljem v Brno pa ga dobim sam (tako kot sm ga že-pa še skup z njim se slikaš-aja in to zastonj-Vale nč ne računa) Popravljeno Februar 18, 2009. Popravil nejc
QQ7 Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 (popravljeno) Recesija je tu.............. Mislim da boš moral dat pod male oglase. :headbang: Popravljeno Februar 18, 2009. Popravil QQ7
Port Folio Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 za 100€ se rajši peljem v Brno pa ga dobim sam :eek: . . . ne ne ON je to dal izklicno ceno (dražbeno), ON hoče več kot 100€ :slap: . . . to te pripelje še na kkšno dirko/dogodek . . . .)
GRUNF Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 he, he, he.....svašta.... :closedeyes:
RenoRaines Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Rossi je stal poleg mene. Pri roki nisem imel nič za avtogram ... tko da sem ga samo škljocnu. :rolleyes: Za 1€ se pustim dotaknit ... aja, samo prst na roki :naughty:
nowfak Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Rossi je stal poleg mene. Pri roki nisem imel nič za avtogram ... tko da sem ga samo škljocnu. :rolleyes: Za 1€ se pustim dotaknit ... aja, samo prst na roki :naughty: Ja sam je treba do boksov prist.....
gorta Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 No da se pohvalim... Jaz imam pa avtogram od Dave Molyneux-a. A kdo ve kdo je to? LP Dejan
Port Folio Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 No da se pohvalim... Jaz imam pa avtogram od Dave Molyneux-a. A kdo ve kdo je to? LP Dejan A je mogoče: Dave Molyneux (born 21 November 1963 in Douglas, Isle of Man) is a Sidecar TT racer with 13 Isle of Man TT wins and he has had more TT wins than any other sidecar TT racer. Wiki - KLIK .)
gorta Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Jap Dobil sem ga po pošti, spoznala sva se na grobniku. Verjetno o prikolicah nimaš kaj dosti pojma? LP Dejan
stebricek Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 no jest bl na WRC-je hodim tam je lažje dobit avtograme, sam potrkaš na šajbo, pa ti Solberg podpiše, mam pa tut odbijač 206-ke WRC (H. Solberg) a kupi kdo -joke :naughty:
MINY Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 est ga mam od toselanda pa ga ne dam stran...gre v okvir ;)
GRUNF Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Ajde, dajte še zdr..t na slikce, pa boste kompletni.... :evilgrin:
SF Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 Še mal, pa se bo sem gor prišla hvalit kaka referentka z DURSa, da ma moj avtogram, ko sm podpisal dohodnino... hahahaa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se