bladzo Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Sezona 2009 je pred vrati! Nekateri že pridno trenirajo tako ali drugače.... Kaj je novega? S čim se boste vozili? Kdo bo šel naprej v višji razred (predvsem iz 125)? Bo kdo nehal? Napovedi?
gidl Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 A bo kdo vozu Christini bike...to bi me še zanimal... :whistle:
dicmo Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Ja iz 125 bom pa kr jst prestopu :yea1:
dicmo Objavljeno Februar 21, 2009 Opozori Objavljeno Februar 21, 2009 iz 125 tudi jaz :OK: a greš v 450?? :naughty:
twinga Objavljeno Februar 28, 2009 Opozori Objavljeno Februar 28, 2009 Oy! Saj pomoje že vsi veste da je v soboto seminar (Luksy ti tud a ne :hmm: )? Kaj je pa letos z zdravniškimi? Kaj nebo več tako, da sam plačaš pa je to to? No se vidmo v soboto! :D
luksy Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Oy! Saj pomoje že vsi veste da je v soboto seminar (Luksy ti tud a ne :hmm: )? Kaj je pa letos z zdravniškimi? Kaj nebo več tako, da sam plačaš pa je to to? No se vidmo v soboto! :D ja vem :rolleyes: ! ne bo treba kr h dohtrju it ja tko da pohitet
EAST Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Jaz treniram na ROGLO in na POHORJE. Trening je, a ne??? haha
dicmo Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 amp k lih vidm da bereš temo...a ti letos boš vozu 450? :naughty:
EAST Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 amp k lih vidm da bereš temo...a ti letos boš vozu 450? :naughty: Ne, sem se samo malo hecal, čeprav se res ful dosti vozim predvsem na roglo z smc-jem 660, ki ga pa prodajam (zaradi ktm superduka).
Prevtzer Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ne, sem se samo malo hecal, čeprav se res ful dosti vozim predvsem na roglo z smc-jem 660, ki ga pa prodajam (zaradi ktm superduka). EAST kaj se oglašaš vprašanje je blo namenjen amp-u :D
EAST Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 EAST kaj se oglašaš vprašanje je blo namenjen amp-u :D Upsssss, pa res, to pa je, ker prehitro berem, očitno rad spuščam prve besede, sorry amp in vsi ostali. Grem nazaj v osnovno za kazen. hahah
amp Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 amp k lih vidm da bereš temo...a ti letos boš vozu 450? :naughty: Newem še točno, ker je s finančna težava :cry: ... drugač pa nameravam :) !
lowc__46 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 PRODAM NOVE IN RABLJENE SLICK IN DEŽNE GUME ZA SUPERMOTO...VEČ INFORMACIJ NA TEL. : 031 308 626 (Igor & Niko)
MKor Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Mi lahko kdo pove za kasno pisto da bi se dalo trenirati, pa da ima se offroad ??
amp Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Avstrija Grenbach, Italija Jesolo, pompoza (zraven imaš še motokros pisto),...
twinga Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Hallo! Kaj se bo letos sploh našu kakšen kandidat al pa kandidatka, k bi vozu S125? Al bol švoh in bo classa odpadla?
gidl Objavljeno Marec 13, 2009 Opozori Objavljeno Marec 13, 2009 (popravljeno) verjetno ste že slišali, pa vendar... Superior line up for Team PMR H2O Aprilia Racing welcoming Ales Hlad Bulgarian GP winner Ales Hlad has stepped into the PMR H2O Aprilia Racing Team as an S2 rider alongside strong Luca Minutilli. Marco Dondi will complete the team in the S1 class as previously announced. Ales Hlad made the opposite move as friend and rival Christian Iddon. In fact the Bulgarian switched from KTM to Aprilia after a four year long partnership with the Motoracing KTM squad headed by Franco Mollo, the man who discovered Ales’ talent. With Iddon taking Hlad’s place, the 29 year old born in Ljubljana has taken the Brit’s spot in the PMR H20 Aprilia Racing team. Mounting on the twin cylinder Italian machine for the first time in his GP career, Hlad aims at a solid season making up for the 11th place in the 2008 S2 World Championship. On the other hand Hlad’s experience and skills will increase the 2009 Aprilia line up as Ales already won the 2005 UEM SuperMoto series-Open class and the Greek GP in 2006. The first chance to see Ales Hlad in action onboard the PMR H2O Aprilia Racing bike will be in Viterbo on April 19 during the opening GP of the 2009 campaign. vir Popravljeno Marec 13, 2009. Popravil gidl
bajs Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Ja res sem po dolgih štirih letih presedlal iz KTM na Aprilio. Moram reč da so bla lepa štiri leta pri motoracing teamu. Upam da se bom čimprej navadil tudi na Aprilio ker trenutno še isem sedel na njej :headbang: Pa čeprav je dirka skoraj že tukaj. :unsure: Malo računam da bo težek začetek sezone ampak upam da se bo dalo ujeti zamujeno.
Butnglavc Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Ja res sem po dolgih štirih letih presedlal iz KTM na Aprilio.Moram reč da so bla lepa štiri leta pri motoracing teamu. Upam da se bom čimprej navadil tudi na Aprilio ker trenutno še isem sedel na njej :headbang: Pa čeprav je dirka skoraj že tukaj. :unsure: Malo računam da bo težek začetek sezone ampak upam da se bo dalo ujeti zamujeno. Želim ti čim boljšo sezono :whistle: :worship:
EAST Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Ja res sem po dolgih štirih letih presedlal iz KTM na Aprilio.Moram reč da so bla lepa štiri leta pri motoracing teamu. Upam da se bom čimprej navadil tudi na Aprilio ker trenutno še isem sedel na njej :headbang: Pa čeprav je dirka skoraj že tukaj. :unsure: Malo računam da bo težek začetek sezone ampak upam da se bo dalo ujeti zamujeno. Ma ne se hecat. haha Ne, saj aprilija je kot (skoraj) vsak drug motor zakon, pa še svoje mehanike imaš. haha
mljubi Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 Prodam SXV 4.5 ... motosvetov oglas http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=693 lp
amp Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Prva dirka za alpe ADRIA v ITALIJI se je končala.. rezultati: 1. UROS NASTRAN 2. ALAN PFEIFER 3. JAN HABAT
Butnglavc Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Prva dirka za alpe ADRIA v ITALIJI se je končala.. rezultati: 1. UROS NASTRAN 2. ALAN PFEIFER 3. JAN HABAT Čestitke Kakšen link morda??? LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se