moto rider Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 Motorider v kolikšni nakladi se je natisnila ta knjiga, kaj več kot prejšna? Sibirska 800 izvodov Nevidno bogastvo 1.200 izvodov. Pa še pri meni je najcenejša; (25 EUR) Dokler ne poide... LPM
moto rider Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 prejšnja je bila 1000kom, če se ne motim, nova pa je 1400kom. Lowrenc! Ti "prehitevaš"!
tati Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 tati!Ti si pa en "lump", ker me vedno mal' na "hladno" daješ... itak kot vedno, ne veš še s kom imaš opravka, :headbang: :headbang: :headbang: se nikoli ne vprašaš zakaj se me vse ženske bojijo.............. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Dadi Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 itak kot vedno, ne veš še s kom imaš opravka, :headbang: :headbang: :headbang: se nikoli ne vprašaš zakaj se me vse ženske bojijo.............. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ha, ne podcenjuj vse ! :winkiss:
du-le Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 (popravljeno) Za vse, ki radi prisluhnete Miranovim moto dogodivščinam ena dobra novica, v petek 13.3. ob 19 uri nam bo v gostilni v Vidergi (med Izlakami in Moravčami), tudi letos povedal mnogo zanimivega in poučnega, o svojih izkušnjah in prigodah iz svojih potepanj.Tokrat s poudarkom na Argentini ,Čilu in gotovo še kaj.Gotovo pa bo imel z sabo še kakšen izvod novo izdane knjige Nevidno bogastvo, za vse ki smo zamudili njeno predstavitev v Litiji. :naughty: Povabljeni vsi , ki mu radi prisluhnete. :worship: Popravljeno Marec 2, 2009. Popravil du-le
alkatraz Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Sibirska 800 izvodovNevidno bogastvo 1.200 izvodov. Pa še pri meni je najcenejša; (25 EUR) Dokler ne poide... LPM V knjigarni sem videl ceno tvoje knjige :whistle: tvoja cena je :worship: ti bom moral dati za kokto :yea1:
Dadi Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 V soboto zvečer mi je uspelo najti čas, ker sem bil preveč zjeban od smučanja in prebrat knjigo do konca, joj kako so se mi sline cedile, kot sem pričakoval me knjiga ni razočarala, zares sem jo z užitkom v dveh dahih prebral, lepo branje, en kup koristnih izkušenj in iztočnic za razmislek, priporočam nakup ! V času njunega potovanja med indijanci sem spremljal Borštnikov blog, zares škoda, da se niso utegnili srečati v Andih, bilo bi zanimivo brat o tem danes. Miran :worship:
du-le Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 (popravljeno) V knjigarni sem videl ceno tvoje knjige :whistle: tvoja cena je :worship: ti bom moral dati za kokto :yea1: Za vse,ki bi knjigo želeli po ugodni ceni mislim, da bo za to priložnost v petek v Vidergi :naughty: če mu jih je le še dovolj ostalo. Popravljeno Marec 8, 2009. Popravil du-le
MARE 65 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Miran, končno prebral prvi del, saj veš sem bral počas, ker vem, da si počas pisal Super stvar za nas, ki nam tak podvig ne uspe, da malo podoživljamo taka potovanja. Ko preberem še drugi del, bom pa kritiziral , ampak ne javno, bova drugič kakšno rekla ob kozarčku "ta dobrega". Kdor še ni bral, priporočam, posebej še zdaj, ko se bolj malo vozimo in je več cajta. Lowrenc, suhi, Majesty in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se