Strominator Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 za letos imam skoraj že vse ture splanirane v skladu s financami, v kolikor se ne bi kaj spremenilo v mojo škodo :cry: za naslednje leto pa razmišljam o: 9 glavnih mest to je cca 3500 km, predviden cas voznje 8 dni, ampak potovanje bi trajalo 10-12 dni, da je vmes kaksen prost dan za ogled morda katerega izmed mest. lahko bi vključili še ljubljano in bi res bilo: 10 glavnih mest :naughty: . je kdo sel podobno furo? na kaj je treba biti pozoren (v dobrem in slabem) in kje (in morda zakaj)? bi morda bil kdo zainteresiran (cisto informativno)? fiksni plani se bodo zaceli delati v jeseni in pozimi. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) Mest se (kronično) izogibam, ker so na podeželju ljudje veliko bolj odprti in prijazni. Edina prestolnica do sedaj kjer sem bil je LJ, skozi Dunaj pa sem nekajkrat samo ''švignil''. Sem imel podobne ideje ampak potem sem spoznal, da je pot važnejša od cilja. Raznašanje ''zastavic'' z napisom ''Tu sem bil Jaz'' ni ravno moje veselje. Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Februar 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2009 verjetno bom tudi jaz spremenil in prevzel tvojo filozofijo (seveda s tvojim soglasjem :rolleyes: ): "pot važnejša od cilja", ko bom naredil prvi vsaj dvodnevni izlet. do sedaj sem imel samo enodnevne izlete, na katerih sem ze spoznal, da mi (nama) avtoceste niso vsec :wacko: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) Ah daj no-ne ga biksat o nekih soglasjih-saj se nisem jaz izmislil tega reka!! Probajta, pa boš videl kaj vama paše. Mogoče vama bo pa ustrezalo tovrstno pohajkovanje. Pač smo različni. Drugače pa daj povej po pravici-abstinenčna kriza te grabi, ne? :evilgrin: :naughty: Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se