1965 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Samo eno me zanima. Kdaj pride čas, ko rečemo, DOVOLJ motorja. Od danes dalje sem MotoPenzionist. :friend1:
THOMPSON Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Znanec se vsako leto težje vozi, oziroma ustavi. Ko da noge dol, komaj moped zadrži! Lani je moral zamenjati z lažjim, zdaj vozi 500ccm. Ima pa možak 82 let... ...še imam čas, če se prej ne skantam :naughty:
Jure007 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Še je čas.... Lloyd Richards, who will be 90 next month, has won a competition launched by Millard & Co. to find Guernsey’s oldest motorcycle rider.
Guest Brumer Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Pred parimi leti,ko je bilo še srečanje motoristov v Kostanjevici (ob Krki) se je pripeljal možak z ženo na motorju star 86 let.Pripeljal se je z tri leta starim motorjem,dobil je pokal kot najstarejši udeleženec na srečanju. :whistle:
bernardek Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 upam da bom star 90 in da me bo zaradi hitrosti na Črnem Kalu vrglo v ograjo in ...... :krneki:
T 120 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 upam da bom star 90 in da me bo zaradi hitrosti na Črnem Kalu vrglo v ograjo in ...... :krneki: boš preživel , ter vozil naprej še ostalih 90 let. L.p
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 upam da bom star 90 in da me bo zaradi hitrosti na Črnem Kalu vrglo v ograjo in ...... :krneki: Jaz isto, samo da me hiti v rampo na črnem kalu
Bambi61 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Samo eno me zanima. Kdaj pride čas, ko rečemo, DOVOLJ motorja. Od danes dalje sem MotoPenzionist. :friend1: Do rane smrti pri okrog 100 letih!!!!!!! :cry: :cry:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Jaz isto, samo da me hiti v rampo na črnem kalu tam, kejr bo meja med Slovenijo in Hrvaško?
Tabo Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Samo eno me zanima. Kdaj pride čas, ko rečemo, DOVOLJ motorja. Od danes dalje sem MotoPenzionist. :friend1: RIDE UNTIL YOU DIE.
ProdriveR Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ko bom star 100.let ,bom zacel mal razmisljat,da bi si chopperja kupu :)
SF Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Jest sm se pa že ene parkrat zalotil, da sem opazoval Harleya... Je to eden od znanilcev staranja?
sesir Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 (popravljeno) Ko bom star 100.let ,bom zacel mal razmisljat,da bi si chopperja kupu :) No jz sem si ga predlani,da sem mal probal in prišel sem do zaključka,da je to najbolj nevaren motor,kar obstaja in je namenjen res samo poziranju!In hitro prodal.... Ko bomo tolk stari "pitaj boga" kakšne motorje bomo vozili :naughty: mogoče avione :krneki: Popravljeno Marec 3, 2009. Popravil sesir
bmwslo Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 (popravljeno) Kaj tazgale si bom umislil (pri 100 +), bo laže ravnotežo držat ali Popravljeno Marec 3, 2009. Popravil bmwslo
moto rider Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 (popravljeno) 1965! Tole je pa dobro vprašanje tudi zame?!.... V bistvu je pa t'kole; Ko sem se leta '82 (tisoč devetsto... ) čez Ameriko z motorjem peljal, sem videl mnogo "starcev" na motorjih. Ko sem se vrnil, pa sem rekel p'rjatlu eno izjavo, katero sem potem pozabil. Spomnil pa me je, ko sem tudi sam "dogitel" Abrahama. Glasila pa se je: "Ti, Jaka! A veš, da se v Ameriki tudi 50 let stari vozijo z motorji!!!)... Hecen ne?! Časi se spreminjajo, mar ne?! Ampak do takrat, sem podobnih utrgancev videl še na milijone!! :OK: Torej, 1965! :OK: Kar gas, dokler se ne "zgrudiš"!!! :grim :010 :010 Popravljeno Marec 3, 2009. Popravil moto rider
motofrik Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Starost je stanje duha... :whistle:
GorazdH Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 za konec bom kar še bol hardcore motorist...kake dve kolesi...z samo enim kolesom, kar s karjolo v luknjo :naughty:
bobra Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Js sm pred kratkim rekla, da bom kupla motor za ene 2 leti, da se mal nafuram, pol pa druzinski avto pa otroke pocas zrihtat pa tko. Zdaj se mi pa skoz bolj dozdeva, da bo mogu druzinski avto za otroke kr fotr kupit, mami se bo pa po dveh kolesih zadaj peljala... Tole je dozivljenjska strast, ni kej!
Irencko Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 hehe tle se pa strinjam s tabo... č te orng zagrab , te itk nkol ne spesti :)
bernardek Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 tam, kejr bo meja med Slovenijo in Hrvaško? tam kjer bojo žabarjem prodajali vstopne vize za Obalo :evilgrin:
moto rider Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 hehe tle se pa strinjam s tabo... č te orng zagrab , te itk nkol ne spesti :) Kako to misliš...? :hmm: :? :o :o :D
maus Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 (popravljeno) Samo eno me zanima. Kdaj pride čas, ko rečemo, DOVOLJ motorja. Od danes dalje sem MotoPenzionist. :friend1: Upam, da dokler bom živ, ne bom rekel "DOVOLJ motorja" :grrr Popravljeno Marec 4, 2009. Popravil maus
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 tam, kejr bo meja med Slovenijo in Hrvaško? Meja med SLOVENIJO IN NEODVISNO REPUBLIKO ISTRO :naughty:
vapotek Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 NEODVISNO REPUBLIKO ISTRO Ja saj, Hrvaško... :whistle:
Mutika Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 1965!Tole je pa dobro vprašanje tudi zame?!.... V bistvu je pa t'kole; Ko sem se leta '82 (tisoč devetsto... ) čez Ameriko z motorjem peljal, sem videl mnogo "starcev" na motorjih. Ko sem se vrnil, pa sem rekel p'rjatlu eno izjavo, katero sem potem pozabil. Spomnil pa me je, ko sem tudi sam "dogitel" Abrahama. Glasila pa se je: "Ti, Jaka! A veš, da se v Ameriki tudi 50 let stari vozijo z motorji!!!)... Hecen ne?! Časi se spreminjajo, mar ne?! Ampak do takrat, sem podobnih utrgancev videl še na milijone!! :OK: Torej, 1965! :OK: Kar gas, dokler se ne "zgrudiš"!!! :grim :010 :010 :whistle: :worship: :worship: :worship: Starost je stanje duha... :whistle: :worship: Ja saj, Hrvaško... :whistle: Oj, mladiček, sem se že ustrašila, da si kaj čez leta udrihal ... aja, pa hvala za kofi danes! :winkiss: Sicer pa, dečki ... jaz sem še premlada, da bi sploh razmišljala, kdaj naj bi nehala motor vozit! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se