Skoči na vsebino

Fazer in FZS srečanje: če to delajo vsi, zakaj ne bi še mi?

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz sem za. Se vam priključ4im v Krtini, tam sem tudi doma, lahko pri meni spijete kakšen kozarček oranžade in pa piknete kakšno domačo specialiteto.. :OK:

Objavljeno

Jaz sem za. Se vam priključ4im v Krtini, tam sem tudi doma, lahko pri meni spijete kakšen kozarček oranžade in pa piknete kakšno domačo specialiteto.. :OK:

Če bo interes velik tudi od tistih onkraj Trojan, bi bilo najbolje, da se dobimo kar na geometričnem središču Slovenije GEOSS v Slivnem pri Vačah in gremo potem čez Dvor v Novo Štifto. V tem primeru bi se tam dobili med 9.00 in 9.20.

http://tinyurl.com/om3uexv

Drugače pa bi se dobili v Postojni oziroma Rakeku, pa jo ubrali čez Cerknico in Sodražico ter po blagoslovu šli proti Slivnem. Zbor ob 9.00 - 9.30 na OMV Postojna.

http://www.mzm-slo.com/forum/index.php?topic=876.0

Toliko za enkrat :)

Igor

Objavljeno

Jst bi raje da se dobimo v Postojni pol pa skupaj naprej. Meni bi tako bolje odgovarjalo. :)

Objavljeno

Jaz sem še vedno za GEOSS :)

Lp

Objavljeno

Na GEOSS gremo v vsakem primeru. Zdej je samo za videt ali kot prvo ali kot drugo :)

Objavljeno

Predlagam datum 27. april (nedelja). Glede na to, da je na ta dan še blagoslov motorjev v Novi Štifti, bi lahko to naredili eno z drugim. Furca, blagoslov pa naprej še furca

Bom preštudiral traso pa jo gor prlimam. V primeru slabega vremena prestavimo.

Evo to je to

Igor

(Yamahal se bom na rdeče)

Mene žal na ta datum ne bo, sem na dopustu- res škoda, sem se vam hotel pridružit!

Objavljeno

Geos tud meni paše.pridem,če bo obveljal prvotni datum.

Objavljeno

Geos tud meni paše.pridem,če bo obveljal prvotni datum.

Datum vsekakor velja. Če bo pa deževalo pa prestavimo. 

Se pravim. Al gremo v smeri urinega kazalca al v obratni smeri pa vidimo koliko se nas nabere :)

Fajn bi bilo, da se nas dobi v čimvečjem številu pa iz cele Slovenije in bi bil v takem primeru GEOSS res prikladen :)

No pa dejte kej javit še ostalim. Da pole res pridemo kot ena skupina dol v Novo Štifto. 

Igor

p.s. lahko pridejo tudi vsi simpatizerji FZ-jev, pa tisti, ki imajo kak Z v nazivu motorja al pa F. Pole pa damo F spredaj pa Z zadaj pa je FZ. Skratka lahko se komot pridružijo vsi dobri po srcu in vedri po karakteru :) 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Datum vsekakor velja. Če bo pa deževalo pa prestavimo. 

Se pravim. Al gremo v smeri urinega kazalca al v obratni smeri pa vidimo koliko se nas nabere :)

Fajn bi bilo, da se nas dobi v čimvečjem številu pa iz cele Slovenije in bi bil v takem primeru GEOSS res prikladen :)

No pa dejte kej javit še ostalim. Da pole res pridemo kot ena skupina dol v Novo Štifto. 

Igor

p.s. lahko pridejo tudi vsi simpatizerji FZ-jev, pa tisti, ki imajo kak Z v nazivu motorja al pa F. Pole pa damo F spredaj pa Z zadaj pa je FZ. Skratka lahko se komot pridružijo vsi dobri po srcu in vedri po karakteru :)

Lepo napisano :OK:

Objavljeno

Jaz in kolega sva že 100%..Razen če ne pride vmes kaka sila..Kar pa dvomimm..Pa vreme lahko zahinavi..

Drugače pa načeloma se lahko prigrmiva tudi na štart v Postojno..

Vi samo povejte, kako se boste odločili..

Lp, :ninja:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz bi se na GEOSSu pridružil al pa v Litiji.

Popravljeno . Popravil vulcan
Objavljeno

Pozdravljeni.

Vidim, da zadeva se kr laufa...ce ne bom na morju se vam tudi jaz pridruzim.

Objavljeno

Jest bi se vam tut pridružil, ampak žal nova služba nimam šans da se zmišlujem kdaj bom frej... :(

Objavljeno

Za enkrat vreme ne kaže najboljše :(

Ma pustimo se presenetit in počakat tja do četrtka, petka, ko bo bolj točno

Objavljeno

Glede na slabo napoved za 27. aprila naredimo srečanje enkrat v maju ob lepšem vremenu. Ker je bilo kr nekaj zanimanja, je res najboljše da se dobimo pri GEOSS-u pole pa ena skupna furca.

Skratka 27. aprila ne bo neč, datum pravočasno javim bo pa vseeno nedelja.

Igor

Objavljeno

Komot. Lepo vreme ja pa napovedano tudi za naslednjo soboto in nedeljo. Torej 3. in 4. maj

Objavljeno

z veseljem se udeležim, če boste srečanje organizirali med vikendom... :) 

Objavljeno

Jaz in moja draga sva včeraj vseeno naredila mini zbor Fazerk z relacijsko vožnjo Litija Nova Štifta, kjer sva se udeležila žegna  :OK:.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

odlično napreduje....srečanje!  :kva2:

Do tedaj boš verjetno že 4xATA :kva2:

Objavljeno

Skratka, stvar ni poniknla, čeprav nekateri obupujejo.

No srečanje FZ-jevcev bo v soboto 24.5.2014. Dobimo se na GEOSSU ob 9ih točno. 9.15 odrinemo proti Ivančni Gorici na naprej v smeri Dvor.

Tam nekje se dobimo z Z-jevci in jo pole skupi nekam mahnemo. Za to zadolžen HyperJack. 

Tako da. Dejte povedat vsem, ki jih poznate, pa da se dobimo v lepem številu. Sicer Z-jevci tega še ne vedo, ma pijačo na prvem postanku plačajo tisti, katerih bo manj tako da ... :)

No več sledi v nadaljevanju tedna, da stvari s HJ dorečeva.

Zaključek bo na Ridah.

Še to. Gre za skupinsko druženje tako, da vožnja bo temu prilagojena.

No Primorci se dobimo ob 8ih v Postojni na OMV-ju. 

Predlagam, da po ostalih regijah, napišete tukaj kje in kdaj bi se dobili, da bi tudi na Geoss prišli kot skupine.

Toliko za enkrat.

Se vidimo. Molite za lepo vreme in pozabite ples dežja :)

Yamahal se bom na rdeče  :bike:   :jezik:

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!