kapitan Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 TOMAŽ počivaj v miru in iskreno sožalje njegovi družini kot tudi ostalim sorodnikom in znancem . Tvoja smrt nam je vzela dobrega prijatelja,mehanika,motorista ...... vedno dobre volje in pripravljenega na pogovor .... TOMAŽ HVALA TI ZA VSE ..... POGREŠAL TE BOM ....
billy Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Škoda,res,še posebej potem kar je Brummer reku..............
Guest Brumer Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Kdor bi se rad vpisal v žalno knjigo,ta se nahaja v RR-baru pri Jeršinu.
borisrider Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 slava mu iskreno sožalje svojcem
Gallus Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 ... Tomaž ... ... počivaj v miru ... ... ohranil te bom v lepem spominu ...
Guest Brumer Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Danes ob 15.30 smo se od Tomaža na njegovi zadnji poti poslovili,lep pogreb veliko ljudi in veliko motoristov. Šenkrat sožalje vsem svojcem.
4tuna Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 (popravljeno) Dragi Tomaž, še vedno ne dojemamo da te fizično ni več med nami, čeprav vem, da si z nami - v naših srcih, mislih, lepem spominu, spremljaš vsak naš korak, prevožen kilometer... Na cesti so te čuvali angeli - sedaj, gor, nad nami, ni več nevarnosti. Počivaj v miru in vedi, da boš vedno v naših srcih, v naših mislih. Radi smo te imeli! Popravljeno Marec 7, 2009. Popravil 4tuna
Leteči Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Kaj bo sedaj s servisom, bo vse skupaj šlo naprej ali bodo zaprli svoja vrata?
k0ci Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 kolikor sem uspel izvedet bo prevzel ženin sin, sam ne me držat za besedo
domi46 Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 ja k0ci men je tut taku rečenu upam da bojo mel naprej servis
RAF Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Vedno nasmejan, prijazen in pravi mojster Za vedno nam boš ostal v spominu Počivaj v miru Tomaž
ProdriveR Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Njega sm pa se jes klicu,ko sem motor kupoval,pa me je zanimalo kako je s Suzukiji... :( R.I.P.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se