gremiummc Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 SEASON START PARTY Bo letos na novi lokaciji v okolici Ilirske Bistrice EX diskoteka Labirint - Povodni mož, Topolc - Ilirska Bisrica S pričetkom ob 19 uri :) Pa vse tja do jutranjih ur :) Food,Drink, music & moore Vrtela se bo dobra glasba:) Manjkal pa ne bo niti striptiz GREMIUM POWER
gremiummc Objavljeno Marec 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 INFO NA gremiummc@gmail.com
bos Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Pa bo spet dogajal :worship: :worship: :worship: :worship:
LUMPKA Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Se ga zihr vidimo. Do takrat pa :beer2:
gremiummc Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Priprave so v polnem teku :) Tako da bo prava zabava
bos Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zmrm bliže party jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
ixs Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 lahko bi nardil enkrat party z glavo na zabavo:) he he A bo za glasbo poskrbel sloviti DJ DIK?!:) Pridem po avtogram.:) Pukli bomo život....spet.......:)
bos Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Dogaja dogaja dogaja :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
gremiummc Objavljeno Marec 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2009 Dogaja dogaja dogaja :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Prns se vedno dogaja :) :) :)
ixs Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Ejga ko sem ravno že tuki kje je točno ta tolakiciuja. Pred enim tednom mi je metoda sicer razlagal ampak nisem zihr da sem si prav zapomnil. Postojna proti Ilirski bistrici(naj bi bile dve cesti!?!?!) ena na Parje in ena drugje - mislim da čez Pivko. In če grem na Parje pridem v Ilirsko in moram nazaj proti Postojni 3 km in je discvoteka Labirint na desni, če grem pa čez Pivko pa je 3 km pred Ilirsko na levi. Je to prav ali ne?! A so v Ilirski še ljudožerci al so se že preobrazili v polentožerce......?! Aja a futr bo al je bolje da se prej kej ustavim in najem in kakšni napotki kje je kej dobr za jest(na poti!!!!) Lp in se ga vidmo v soboto, da se ga skupi "prizadenemo"!!
Skinny Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Vedno bl izza nogu so teli žuri :) A me vzame kdo s sabo, da se ne zgubim? lol p.s.: Tud čelado mam :D
bos Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BO DOGAJALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIII ČČČČČČČČČČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMM MMMMMMMMMMM-------------------------------- PUKLI KO ZVEČARKE :headbang: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
hrčo Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Pa zakaj morjo bit vsi dobri žuri vedno tik pred mojim naslednjim izpitom :headbang:
Barracuda Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Pa zakaj morjo bit vsi dobri žuri vedno tik pred mojim naslednjim izpitom :headbang: Tako pač je ;) vsi imamo enake probleme verjemi. Sam pomoje so čage prepogoste :)
oks Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 No jaz sem se pa tok dolgo časa preštimoval za ta žur, sedaj pa ne bom mogel priti :cry: ampak ne smem obupati, ker do sobote je še nekaj časa in mogoče se mi pa nasmehne sreča potem pa :bounce: :OK: :yea2: :beer2: :beer1: B)
LUMPKA Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Preživela. Noro fino. Fantje :worship: :worship: :worship:
Skinny Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 Komaj preživela :D Slikice objavljene: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1681 ... seveda, so to slike z začetka zbora... pol sm pa odložila fotič.... omislit si morm enga minimalca, da ga spravim v žep :D
Darko U2nc Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 :naughty: tudi mi smo bili prisotni nekaj fotk za spomin M/C GREMIUM pa vse pohvale bilo je nepozabno tko da pridemo seeee
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se