moto rider Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 (popravljeno) Ima kdo kaj podatkov kakšne so tarife za pihanje na češkem in kolk to kontrolirajo? Tolk da vemo al motor al kombi. Tenks. Lani sem govoril z enim, ki mi je dejal: "7x sem bil v Brnu in 7x sem plačal kazen!" To v glavnem velja za odhod iz dirke. Pa tudi v Avstriji!! Ko greš zvečer na drinkijado pa vedi, da ustavijo da pihne skoraj vsakega, ki zapelje iz kampa!! To bi ti najbolje povedal znanec, ki so mu pobrali dokumente, ga zasliševali kakor KGB-jevci... čez en mesec, pa je šele lahko prišel po motocikel in papirje. Zabavno ne...?! Popravljeno Julij 10, 2011. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 14, 2011 Deli Objavljeno Julij 14, 2011 ali bo res treba šotor zraven vlečt? Še kakšen nasvet iz katere tribune, stojišča seveda se da kakšen pameten posnetek naredit In kje se je priporočljivo pelat do Brna (štart MARIBOR), po AC, stranski cesti, se kje ustavit, kaj pametnega za pogledat, kakšen zemljevid ture? :surrender: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Julij 14, 2011 Deli Objavljeno Julij 14, 2011 Ima kdo kaj podatkov kakšne so tarife za pihanje na češkem in kolk to kontrolirajo? Tolk da vemo al motor al kombi. Tenks. Tarife ne vem kakšne so, vem pa da so kar strogi kar se tega tiče. Lani sem v soboto zjutraj po zajtrku hotel it z avtom iz kampa Start po kruh za čez dan, po zajtrku spil enga kratkega...no in pri izhodu iz kampa mi policaj potisne alkotest pred nos, napiham 0,1 promila, mu rečem "it´s ok?" (nisem vedel, da je 0,0) in reče "no ok, no drive" in me lepo napotil nazaj v kamp. Tako da na cesto nisem smel, kazni pa na srečo tudi nisem dobil. Je pa zanimivo, da v nedeljo po dirki ni bilo nobene kontrole nikjer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se