GRUNF Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Evo, slepa kura je našla zrno.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Bli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 mi tut bli..MK Holcarji Loški Potok:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 sem najprej maschino iskala, potem kar sama prižgala ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) tist z predmetom k ma 2 kolesa pa 300 kg+ je tut mim izjava se oproščam sam me je res razpizdu ......... :worship: :worship: :worship: Primozh......ne se sekirat, tja se gredo mal požegnat še od znotri in ne samo od zuni, se je pa fajn tisit dan voziti, ker ni skoraj nič motoristov na cesti, ker so vsi v Mirni peči, kaj češ................ :krneki: Popravljeno April 14, 2009. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ales984 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Z babo sva bla prvič in sva bla prijetno presenečena. Lepa tura na lep dan na lepo prireditev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 bli... luuuuuuuuuuušnuuu... aja, WC-ev je blu pa res mau, enih 5 al 6, pa 8000 ludi??? drgač pa prec za ponovit. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) Se vidi, da država še ni v hudi krizi, včeraj bi se med ovinki na in iz MIRNE dalo lepo zaslužit. hahaha Niti enga radarja, kaj radar, še kontrol ni blo. Popravljeno April 14, 2009. Popravil EAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 V RAZMISLEK Na žegn jih pride 6000, v šolo varne vožnje pa 15! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 V RAZMISLEKNa žegn jih pride 6000, v šolo varne vožnje pa 15! V šoli dobre vožnej ne točijo :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengust24 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 fantastično je bilo, še pridemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) smo pršli tudi mi pogledat mal na dolensk in blagoslovit motorin, zelo lepo, velika udeležba motoristov Popravljeno April 14, 2009. Popravil radoracer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ha, tudi iz MB se nas je kar nekaj pripeljalo dol. Kaj naj rečem, ja, bila je gužva, ampak to sodi k takšni prireditvi zraven. Meni je bilo všeč, še bom prišel! Je pa dejstvo, da je meni bil pomemben cel izlet, cela vožnja, ne samo ta dogodek! Kar tako naprej s takšnimi dogodki, bomo še prišli pogledat!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 ...ja, tut Packensteini smo se požegnal... vsa čast organizatorjem... še čim večkrat ponovit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 V šoli dobre vožnej ne točijo :beer1: Na suho se ne da žegnat :beer1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Se vidi, da država še ni v hudi krizi, včeraj bi se med ovinki na in iz MIRNE dalo lepo zaslužit. hahaha Niti enga radarja, kaj radar, še kontrol ni blo. Dej ne tega preveč pisat...!!!!! Pa da bi blo vedno tako.................................... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 "Nikar se ne zanašajte na blagoslov." Duhovnik Janez Šimenc, na blagoslovu motorjev v Mirni Peči, o zanesljivosti. :krneki: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Z babo sva bla prvič in sva bla prijetno presenečena. Lepa tura na lep dan na lepo prireditev. Babo (staro mamo) si peljal na žegn...? Pohvalno, takih vnukov je malo. Pa je bila zadovoljna, -saj nisi preveč divjal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 No, vsaj zdaj vemo kaj pomeni MK - moto katolik. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOKI SUZUKI Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 blo ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se