Skoči na vsebino

Moto trgovine na Madžarskem

Priporočene objave

Objavljeno

Živjo

Ali kdo mogoče ve, kje so na madžarskem trgovine z novimi motorji in kakšne so kaj cene? Prvi pregled nekaterih ponudnikov mi vrne ven smešno nizke cene pa ne vem če prav gledam :).

lp

T

Objavljeno
Živjo

Ali kdo mogoče ve, kje so na madžarskem trgovine z novimi motorji in kakšne so kaj cene? Prvi pregled nekaterih ponudnikov mi vrne ven smešno nizke cene pa ne vem če prav gledam :).

lp

T

nevem kje si gledal in kaj si gleda,

sam se pogledal ponudbo rabljenih motorov mlajših od l.06 in nad 1000ccm

pa cene niso nič kaj smešne, mislim da eneke kot pri nas če ne še dražje

Objavljeno

Iskal sem novo Hondo CB1000R na "suchen.mobile.de". Spodnji link (upam da dela) je en primer, čeprav ne vem ali je cena 8k z ali brez davka. Meni je seveda zelo čudno, da bi bil motor 2k cenejši. Ali pa je to kakšen madžarski moto černe :).

suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=106247690&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=CB1000R&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&ambitCountry=HU&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&maxMileage=1000&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1

lp

T

nevem kje si gledal in kaj si gleda,

sam se pogledal ponudbo rabljenih motorov mlajših od l.06 in nad 1000ccm

pa cene niso nič kaj smešne, mislim da eneke kot pri nas če ne še dražje

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!