aleksandergabriel Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 samo to sem čako, da bo nekdo kopiral celoten prvi post in dodal nekaj smejkotov. Aja drugače super napisano.
suzaGSXR Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 samo to sem čako, da bo nekdo kopiral celoten prvi post in dodal nekaj smejkotov. :OK:
Darko3g Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 85% ljudi, ki bi tale tekst prebralo v tem ne bo prepoznalo sarkazma... pustimo ob strani dejstvo, da je objavljen na motosvetu, kjer ozka interesna druščina pač ve da to ni res, kjub temu, da se vseeno najdejo ljudje, ki jim je ideja blazno všeč! kot je gusti napisal, predstavljaj si rekacije v primeru, da tole objavijo na kakem vsesplošnem portalu kot je npr. 24kur No, saj je glavni problem ravno v teh 85% Namreč tistih 85% divjakov in norcev med motoristi meče slabo luč na vse ostale.
Pervy Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 (popravljeno) No, saj je glavni problem ravno v teh 85% Namreč tistih 85% divjakov in norcev med motoristi meče slabo luč na vse ostale. :eek: eeee matematika ti ni ravno močna stran, a? 85% je večina, torej tistih 15% manjšine ne-divjakov meče slabo luč na ostale. :evilgrin: Popravljeno Marec 20, 2009. Popravil PERVY
Pervy Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 najbolje da s tole zbriše...že tako nas imajo za delikvente, če bo pa še kdo to pisanje preresno vzel bo pa itak cela štala... l.p. reče človek, ki si je kupil novega V-maxa :whistle: verjetno ga boš imel za kazat varno vožnjo na poligonih :alien1:
Pervy Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Če bo kdo tale prvi post prekopiral na 24ur.com ali siol.net bo to samo še podžgalo vsesplošno mržnjo do motoristov na cestah, kar je pa tako že zdaj bolj na kritičnem nivoju. joj ne, spet bom moral brcat v vrata in špegle lomit opel calibram turbo :krneki: pa sosedova jožica me bo grdo gledala ker bom huligan :blush:
alkatraz Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 samo to sem čako, da bo nekdo kopiral celoten prvi post in dodal nekaj smejkotov. Aja drugače super napisano. :worship: :worship: :worship: Smeški so ti falil!
Ice Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Ja, samo to mi je falilo, da me še ti začneš "jebat". :( Pir kdaj, kje, če sploh... :D vedno na uslugo. :evilgrin: lahko sok ali cockto ?! :huh: :eek: eeee matematika ti ni ravno močna stran, a? 85% je večina, torej tistih 15% manjšine ne-divjakov meče slabo luč na ostale. :evilgrin: saj je pravilno napisal. kaj ti spet ni jasno ?! joj ne, spet bom moral brcat v vrata in špegle lomit opel calibram turbo :krneki: pa sosedova jožica me bo grdo gledala ker bom huligan :blush: life´s a bitch, ain´t it ?! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se