Skoči na vsebino

copija honde

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Pozdrav

Imam eno vprašanje. Bratranec kupuje neko poceni varjanto endurca, pa je najdu na netu neko kopijo honde.

Pa ga zanima a to sploh zdrži tak gozdni teren in kak lažji skok? Al je to res sam za do trgovine pa nazaj.

Zanima ga tud kk je z močjo in navorom.

Če ima kdo kaj izkušenj s tem naj mi pove.

Gledal je pa tale motor (oranžen ko je na prvi sliki): http://www.avtomobil.net/_MOTO/ad.asp?id=2678703&obv=1

avtomobil sem napisu ker drgač ne moreš dat od avto net linka!!! Če se vam da poglejte na mest avto namest avtomobil.net ostalo je pa isto

Popravljeno . Popravil janezjeleb
Objavljeno
Pozdrav

Imam eno vprašanje. Bratranec kupuje neko poceni varjanto endurca, pa je najdu na netu neko kopijo honde.

Pa ga zanima a to sploh zdrži tak gozdni teren in kak lažji skok? Al je to res sam za do trgovine pa nazaj.

Zanima ga tud kk je z močjo in navorom.

Če ima kdo kaj izkušenj s tem naj mi pove.

Gledal je pa tale motor (oranžen ko je na prvi sliki): http://www.avtomobil.net/_MOTO/ad.asp?id=2678703&obv=1

avtomobil sem napisu ker drgač ne moreš dat od avto net linka!!! Če se vam da poglejte na mest avto namest avtomobil.net ostalo je pa isto

Ja na nekem malem skoku tu že nebo na dva pol padel verjetno, garantiram pa ne. Ni to hevy duty izvedba hard endurca če to sprašuješ? Tolk ko lahk ja jzrja šsto dobiš tolk tut maš

Objavljeno
Ja na nekem malem skoku tu že nebo na dva pol padel verjetno, garantiram pa ne. Ni to hevy duty izvedba hard endurca če to sprašuješ? Tolk ko lahk ja jzrja šsto dobiš tolk tut maš

Ja to sem mu tud js povedu. Sam če gledaš dobiš recimo nekega endurca letnik 1995 za tak dnar. to je pa novo in verjetno neka kvaliteta res ne more bit.

Sam on je reku da pač rabi motor samo za po makedamu, gozdnih poteh kjer pa se včasih pojavi tudi kak skok.

Pa mal ga je strah da nima glih neke moči. ker naj bi imel 25 konjev

Objavljeno

Pa tud dele boš teško dobil če bo kej crkenlo, odpadlo :)

Objavljeno

Takalega sem jaz mislil kupit, ampak jih takrat še ni blo pri nas. Če je res tak kot na sliki bo že nekaj časa delal. Sem enkrat šel nekaj podobnega gledat, pa je bil v resnici čist en drug jajc. Tale mašina je malo boljša ker ima odmično v glavi in izkašlja kakih 20km, odvisno od fergazerja. Je pa moči dost za po terenu.

Pomojem se že splača, moraš pa v zakup vzet, da je najprej treba vse pregledat pa kakšen šrauf zategnit in vsake toliko malo pošraufat.

Objavljeno
Pa tud dele boš teško dobil če bo kej crkenlo, odpadlo :)

dele dobiš na vsakem voglu.

Objavljeno (popravljeno)
dele dobiš na vsakem voglu.

Verjetno,ker jih tud več za voglu leži,kot pa vozi po...

Bi blo zanimivo zvedet a pokvarjenih ali razpadlih :whistle:

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)
Popravljeno . Popravil Prevtzer
Objavljeno

jaz sem imel čisto identičnega, samo da je bil rdeč. Meni je čisto v redu delal, ampak ko je pa začel postajat vegast, sem pa rajš prodal. :whistle: To niso motorji, da ga noč in dan goniš brez problema. Je treba skoz gledat pa kaj popravit. Pol je pa od lastnika odvisno.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!