RSV Mille Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2718881
RSV Mille Objavljeno Marec 27, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2718881" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2718881</a> v glavnem, na avto . netu se prodaja nova Agusta, limited edition, cena pa samo skromnih 87.000 evrov :headbang: Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil RSV Mille
Prevtzer Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 v glavnem, na avto . netu se prodaja nova Agusta, limited edition, cena pa samo skromnih 87.000 evrov :headbang: Ja to je pa F4 1000 CC, pa lepo piše da jih je samo 100 na svetu- tko da...
RSV Mille Objavljeno Marec 27, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 Ja to je pa F4 1000 CC, pa lepo piše da jih je samo 100 na svetu- tko da... ja sj, ni važno to, da maš motor, ki ima performanse približno enake (ali celo mal slabše) kot vsi sodobni tisočaki za 11 ali 12.000 evr., glavno da ga maš ti pa še 99 drugih... :unsure: ok, zihr je nekaj posebnega, samo to je po mojem čisto pretiravanje. Bog ne daj, da ga streseš po cesti...že če ti na mestu pade na tla je škoda ogromna, da ne govorim o verjetno extremno dragih servisih pa dodatni opremi... Desmosedici ma vrjetno kr opazno boljšo ciklistiko, pa stane celo premoženje manj, tak da...
GRUNF Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 (popravljeno) ja sj, ni važno to, da maš motor, ki ima performanse približno enake (ali celo mal slabše) kot vsi sodobni tisočaki za 11 ali 12.000 evr., glavno da ga maš ti pa še 99 drugih... :unsure: ok, zihr je nekaj posebnega, samo to je po mojem čisto pretiravanje. Bog ne daj, da ga streseš po cesti...že če ti na mestu pade na tla je škoda ogromna, da ne govorim o verjetno extremno dragih servisih pa dodatni opremi... Desmosedici ma vrjetno kr opazno boljšo ciklistiko, pa stane celo premoženje manj, tak da... Kar cepetaj še dalje....Glej, da te ne bo pobralo od favšije..... :naughty: Popravljeno Marec 28, 2009. Popravil GRUNF grepavl 1
bernardek Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 sam dobiš še uro zraven :P pa rdečo dekco za potleh in dve rdeči stojali, je mel kolega brutale pa mi je pokazal vse jebačke stvari, ki ti jih dajo zraven kot veselemu lastniku.... na to moraš gledat kot na ferarija ali pa lambo to je ta kontekst.... za se vozit no ja zame ni sem prevelik...
bernardek Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 pa rdečo dekco za potleh in dve rdeči stojali, je mel kolega brutale pa mi je pokazal vse jebačke stvari, ki ti jih dajo zraven kot veselemu lastniku.... na to moraš gledat kot na ferarija ali pa lambo to je ta kontekst....za se vozit no ja zame ni sem prevelik... pa še to sm pozabu napisat da limited edition je itak vsaka MVA zato ker jih več kot tisoč po modelu letno itak ne nardijo :whistle:
ups Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Kar cepetaj še dalje....Glej, da te ne bo pobralo od favšije..... :naughty: uh ja, sj bi lahk biu favšn - na kaj? na brezvezn nakup (no ja, urca bi mu lahk pršla res prav :naughty: ) al na tvoj perpetum mobile (mogoče pa voziš tomosa :naughty: :headbang: )?
GRUNF Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 (popravljeno) uh ja, sj bi lahk biu favšn - na kaj? na brezvezn nakup (no ja, urca bi mu lahk pršla res prav :naughty: ) al na tvoj perpetum mobile (mogoče pa voziš tomosa :naughty: :headbang: )? Vozim s ponosom Tomos avtomatik, zaletavček :naughty: Picek, čuvaj glavo s totim tvojim zaletavanjem, jo boš še nuco.... :D Popravljeno Marec 29, 2009. Popravil GRUNF grepavl 1
JMatic Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 huda k stomatr! takoj grem po njo, ce bi meu tok gnarja.... vsekakor rajs to kot desmosedicija
simonsi Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 jaz pa rajši kupim ene 10 novih pa rabljenih motorjev. :D
Jure Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Se strinjam :D Za vsak namen svoj motor, še eno drekpumpo bi pripeljal za del tega denarja, da bi blo za kakšno nedeljo do morja priropotat :D
ups Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 (popravljeno) Vozim s ponosom Tomos avtomatik, zaletavček :naughty: Picek, čuvaj glavo s totim tvojim zaletavanjem, jo boš še nuco.... :D Ko da bi vedel,da voziš ponos Yugoslavije... :whistle: Pa tud glede zaletavanja z glavo maš prav - me res zadnje cajte boli, hvala za nasvet Popravljeno Marec 29, 2009. Popravil ups
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se