lola Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 FBB se vsem zahavaljuje za obisk in je vesel da ste uživali, upamo da drugo leto še bolj :OK:
MOTOVILC Objavljeno September 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2003 FBB se vsem zahavaljuje za obisk in je vesel da ste uživali, upamo da drugo leto še bolj :OK: He.he :lol1: no vidiš, lepo da se tudi ti kaj oglasiš, ne bo treba meni glih vsega povedat. :OK:
lola Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 He.he :lol1: no vidiš, lepo da se tudi ti kaj oglasiš, ne bo treba meni glih vsega povedat. :OK: ki pa imaš ti cajt za take stvari, ti si zdej še zmeraj zaposlen z pospravljnjem :P , kar se tiče tega za povedat pa vemo oba enaku
D.J. Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 no, motovilc je lepo poskrbel za morebitne MS prišleke
D.J. Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 nekateri mu pravijo legenda, drugi mu pravijo glavni član skupine virus, tretji pa preprosto nasekan D.J. :D
MOTOVILC Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 Heh lepo da vsaj kdo poskrbi za kakšno slikco :D Bravo D.J. :yea2: ja sva poskrbela ti in jaz :OK:
lola Objavljeno September 13, 2003 Opozori Objavljeno September 13, 2003 no, motovilc je lepo poskrbel za morebitne MS prišleke ne vem če je ta nasmešek omogočil alkohol ali ugotovitev da zbor uspeva :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se