dvormak Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Vec se uveliko spremamo i 1-vog Maja polazimo, ja i moja suvozacica... na tangicu U planu je sledeca ruta: 1-vi dan: Skoplje-Vranje-Leskovac-Prokuplje-Brus-Vrnjacka Banja-Kraljevo-Cacak-Užice-Višegrad-Sarajevo 2-gi dan: Sarajevo-Travnik-Jajce-Bihac-Plitvicka jezera-Slunj-Karlovac-Metlika-Ljubljana 3-ci dan: Ljubljana-Bledsko jezero-Villach-Lienz-Innsbruck-Garmisch Partenkirchen 4-ti dan: Garmisch P.-Bodensko jezero-Freiburg-Teningen 5-ti dan: Pauza 6-ti dan: Teningen-Freiburg-Basel-Luzern-Lugano 7-mi dan: Lugano-Bergamo-Brescia-Verona-Padova-Venecija 8-mi dan: Venecija-Trst-Umag (baš na pocetku moto-susreta Staaarih Rokera) 9-ti dan: Umag-Dubrovnik (eventualno Kotor ili Tivat) duž Jadranskoj magistrali 10-ti dan: Dubrovnik-Skadar-Tirana-Struga-Skoplje 11-ti dan: na poslu, da sredimo slike i utiske i da ih objavimo na forumu Nekim sam putevima vec bio, ali neki ce mi biti po prvi put, pa da vidim šta ce te mi preporuciti da obidjem... ?
Tetec Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 (popravljeno) Vec se uveliko spremamo i 1-vog Maja polazimo, ja i moja suvozacica... na tangicu U planu je sledeca ruta: 1-vi dan: Skoplje-Vranje-Leskovac-Prokuplje-Brus-Vrnjacka Banja-Kraljevo-Cacak-Užice-Višegrad-Sarajevo 2-gi dan: Sarajevo-Travnik-Jajce-Bihac-Plitvicka jezera-Slunj-Karlovac-Metlika-Ljubljana 3-ci dan: Ljubljana-Bledsko jezero-Villach-Lienz-Innsbruck-Garmisch Partenkirchen 4-ti dan: Garmisch P.-Bodensko jezero-Freiburg-Teningen 5-ti dan: Pauza 6-ti dan: Teningen-Freiburg-Basel-Luzern-Lugano 7-mi dan: Lugano-Bergamo-Brescia-Verona-Padova-Venecija 8-mi dan: Venecija-Trst-Umag (baš na pocetku moto-susreta Staaarih Rokera) 9-ti dan: Umag-Dubrovnik (eventualno Kotor ili Tivat) duž Jadranskoj magistrali 10-ti dan: Dubrovnik-Skadar-Tirana-Struga-Skoplje 11-ti dan: na poslu, da sredimo slike i utiske i da ih objavimo na forumu Nekim sam putevima vec bio, ali neki ce mi biti po prvi put, pa da vidim šta ce te mi preporuciti da obidjem... ? Boga mi, dobra ova tvoja Jawa 125, ako če da izdrži sve ovo, sovozačico i još prtljag. Šalji mi na PM, koje destinacije te interesuju ( tehnika, muzeji, priroda....) pa ču ti dat kakvu ideju. LP Tetec Popravljeno April 3, 2009. Popravil Tetec
Arriba Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Pa neka ti sa srečom prodje ovaj dugi put. Znaj da imaš plan prevoziti puno kilometara u veoma kratko vreme, tako da nečeš moči nešto puno razgledavati, nego samo vožnja po čitav dan. Moj savjet: za ovo putovanje 15 dana minimalno.
dvormak Objavljeno April 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2009 Boga mi, dobra ova tvoja Jawa 125, ako če da izdrži sve ovo, sovozačico i još prtljag. Šalji mi na PM, koje destinacije te interesuju ( tehnika, muzeji, priroda... .) pa ču ti dat kakvu ideju. LP Tetec ne ne, nije Jawa, vec Kawasaki Tengai 650 Jawa bi možda izdržala put, ali u sebe sumnjam :naughty:
MARJA Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Dvormak, kad dodjeta u Ljubljanu nemoj da kažeš da nista gladna, jer vas vodimo na večeru i pivo ( znaš več ko vas dvoje vodi na večeru :whistle: ) Iduči dan idemo zajedno dio puta. Sretno :worship: :worship:
gregorius Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 sve najbolje na putu!!!!!!!! :worship:
dvormak Objavljeno April 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2009 Hvala svime :worship: ... vidimo se uskoro
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se