sesir Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 tist znakec honda, bi naj prišel spredaj, na desno stran prs... Misliš spredaj levo-vsaj na original majicah je na levi...? Meni je všeč tako kot si predlagal z logotipom honde spredaj in sršen z napisom hornet zadaj. :yes:
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 jaz pa mislnla kaki feni bureka ste tuki pa nč....
Fr3nky Objavljeno April 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2009 Misliš spredaj levo-vsaj na original majicah je na levi...? :yes: ja tako ja jst včasih mal zamešam levo pa desno če pa gledaš majco, je pa na desni torej ja LEVO brez zamere
rude Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 jaz pa mislnla kaki feni bureka ste tuki pa nč.... Nč ne bo s korupcijo
Fr3nky Objavljeno April 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2009 evo no tako bi to naj zgledalo.... Seveda lahko še kaj spremenimo... moj kolega je dal predlog... seveda so vsi predlogi dobrodošli... lahko bi šel honda znakec tudi na rokav, vendar potem bi bila prednja stran prazna... edino če ima kdo še kakšen predlog...?
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) Nč ne bo s korupcijo ni to korupcija, to je sam lepa gesta za une k se strinjajo bemti, od kdaj pa podkupnina ne deluje več Popravljeno April 17, 2009. Popravil pajkica
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 tale tvoj kolega je zaslužu enga...burek no k men je ta druga boljša
Fr3nky Objavljeno April 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2009 hehehehhee =) men osebno pa je bolš una prva sem mal experimentiral, pa tud ne zgleda slabo z honda znakcom na rokavčku, sam potem je prednja stran res prazna....
rude Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Meni je všeč prva varianta samo hondin logo in sršena na hrbtu bi naredil manjšega.
Fr3nky Objavljeno April 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2009 nekako v tem smislu... mogoče bo tisti hornet malo višje prišel... se mi zdi bolj sexy =) :naughty:
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 nekako v tem smislu... mogoče bo tisti hornet malo višje prišel... se mi zdi bolj sexy =) :naughty: men pa znak honda sploh ni sexy da ga tlačte ke spred je pa že sršen boljši
rude Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 men pa znak honda sploh ni sexy da ga tlačte ke spred je pa že sršen boljši Kaj pa, če bi enga pajka spredi prpopal. Eno luštno tarantelco, recimo.
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Kaj pa, če bi enga pajka spredi prpopal. Eno luštno tarantelco, recimo. sej sm vedla da se pustiš podkupt O:-)
rude Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 sej sm vedla da se pustiš podkupt O:-) Mene se ne da podkupit! Pa tudi, če bi se me dalo, ti to nič ne pomaga, ker s temi majcami nimam nič razen to, da sem jih naročil.
kat Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 nekako v tem smislu... mogoče bo tisti hornet malo višje prišel... se mi zdi bolj sexy =) :naughty: Se strinjam, napis Hornet more biti v višini ram ..... da pa stvar še malo zakompliciram O:-) ... kaj je bilo narobe s prvim mrčesom ??? Tale drugi mal prestradan pa se mi zdi da ima full poudarjene roke in fajtrske pesti, pa ne vem no brez ust mi malo čudno deluje, prvi mi pa deluje tko cortkano mičkeno jezno Drugače pa vse pohvale Fr3nky :worship: za trud
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Mene se ne da podkupit! Pa tudi, če bi se me dalo, ti to nič ne pomaga, ker s temi majcami nimam nič razen to, da sem jih naročil. saj jaz tud sam naročila :worship: ja mal je treba se hecat sam da se te pa ne da podkupt, pa ne verjamem čist :hmm:
kat Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 saj jaz tud sam naročila :worship: ja mal je treba se hecat sam da se te pa ne da podkupt, pa ne verjamem čist :hmm: Pssst da se ga da ..... hint LINDT original Swiss made v večjih količinah da bo še zame
rude Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 saj jaz tud sam naročila :worship: ja mal je treba se hecat sam da se te pa ne da podkupt, pa ne verjamem čist :hmm: ... in hecam se tudi ne
pajkica Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 evo može LINDT sam ga bo tolk da bo še zameeeeeeeeeeee :xx: kdo se zdej heca pa kdo ne? :hmm: no jaz sem tko zmer čist resna
ZaskA Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 evo, sem spravil končno skupaj, kako naj bi zgledalo.... sami presodite če je kul... Lep pozdrav Ta bo kr cool. sm že naroču...
rude Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 evo može LINDT sam ga bo tolk da bo še zameeeeeeeeeeee :xx: kdo se zdej heca pa kdo ne? :hmm: no jaz sem tko zmer čist resna Si ugotovila, da ne moreš nobenga podkupit pa boš kar sebe.
Hornet85 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Aja... naročo 4 majce, tak da takoj ko bodo prišle na cilj čimprej srečanje da se pokažemo... L.P.!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se