lukabogo Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 (popravljeno) gre kdo za 1 maj v novi na zbor? js sem bil lani, je bla huda žurka pa ful prijazni ljudje... :worship: Popravljeno April 8, 2009. Popravil lukabogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Jp bi se znalo zgodit da bo 1.maj na morju tam..oni vsako leto dobr nardijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BeniNorc47 Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 jaz mogoče! je točno za 1.maja? ker bom najbrž na Njivicah, pa mi je pol čist na hitro skočit do Nevega Vinodolskega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2009 jaz mogoče! je točno za 1.maja? ker bom najbrž na Njivicah, pa mi je pol čist na hitro skočit do Nevega Vinodolskega. 1.5 2.5 in 3.5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 A v imenu tega moto kluba LAW dajansko pomeni to kar mednarodno pomeni al so se zmotili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 mi bomo zdaj, zdaj štartal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 blo je fajn, vsekakor vredno obiska. dogaja se čist ob morju. sam kampa nimajo, tko da se šotore postavlja na betonu! sej baje je fajn na trdmu spat zarad hrbtenice... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2010 (popravljeno) letos ga majo tudi,:trance_27_notworthy:spet bo fešta. a gre še kdo. js grem že v petek okrog 15.00, če bo le vreme.:naughty: Popravljeno April 22, 2010. Popravil lukabogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se