Zoki461 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 (popravljeno) Kaj je fora da sta dve temi odprti??? :krneki: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...0&start=180 Popravljeno April 27, 2009. Popravil Zoki84
hajamoto Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 (popravljeno) Mene pa zanimajo rezultati? Sej ste dirkal tudi ali ne! Popravljeno April 27, 2009. Popravil hajamoto
kat Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Mene pa zanimajo rezultati? Sej ste dirkal tudi ali ne! http://www.carman-motosport.si/motosport/s...bniku_2009.html
BeniNorc47 Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 koci, dobro si odnesu za vikend mi je šlo kar fajn, v ponedeljek pa bom rajši tiho.. v glavnem --->
crusty Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 koci, dobro si odnesu za vikend mi je šlo kar fajn, v ponedeljek pa bom rajši tiho.. v glavnem ---> Beni kako je pa teb kaj šlo? Maš zdej tist čas ki si ga enkrat že napisal? V nedeljo zjutraj, če se ne motim si mel kakšnih 15min celo 1.34.....
Jure Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 koci, dobro si odnesu za vikend mi je šlo kar fajn, v ponedeljek pa bom rajši tiho.. v glavnem ---> To si ti sesul?
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) Koci, crusty, beny in potem se človek upraša a ni lepše med zraven pupo in pit pivo na tribunah medtem ko gledaš kako se drugi zaletavajo. Sploh pa potem lahko greš cel domov. Fantje, VARADERO JE ZAKON P.S vem, leta se mi poznajo.... Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil SEOI-NAGE
crusty Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Koci, crusty, beny in potem se človek upraša a ni lepše med zraven pupo in pit pivo na tribunah medtem ko gledaš kako se drugi zaletavajo. Sploh pa potem lahko greš cel domov. Fantje, VARADERO JE ZAKON P.S vem, leta se mi poznajo.... lahko maš pa vse kar si naštel, zraven še furaš..........................pa se vseen ni treba zaletet
k0ci Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 Koci, crusty, beny in potem se človek upraša a ni lepše med zraven pupo in pit pivo na tribunah medtem ko gledaš kako se drugi zaletavajo. Sploh pa potem lahko greš cel domov. Fantje, VARADERO JE ZAKON P.S vem, leta se mi poznajo.... verjemi da ne :grrr
Jure Objavljeno Maj 4, 2009 Opozori Objavljeno Maj 4, 2009 (popravljeno) Koci, crusty, beny in potem se človek upraša a ni lepše med zraven pupo in pit pivo na tribunah medtem ko gledaš kako se drugi zaletavajo. Sploh pa potem lahko greš cel domov. Fantje, VARADERO JE ZAKON P.S vem, leta se mi poznajo.... Meni ni lepše.. Pri meni je potem samo slaba volja, češ kaj za vraga sem mislil in zapravil lep dan, če sem že imel čas prit zijat, namesto, da bi zapel prikolico, naložil motor in bil tudi jaz na progi.. Motorja ti pa ni treba zbit, malo samokontrole, pa je. Torej, če ne morem it vozit, raje sploh ne grem, to je kar se mene tiče Zato pa nisem bil na Grobniku že več kot eno leto, ker je zmeraj ko so bile šanse za ugoden trening nekaj prišlo vmes.. Popravljeno Maj 4, 2009. Popravil Jure
600rrc Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 evo tu mam dva cenika gum od kolegov, cena je takšna kot piše, brez računa, ker so pač kolegi. pa košta te še sixpack če ti jih zrihtam Cenik gum by Tine Cenik gum by Dario to se da brez problema nabavit. 209 pa 211 naj bi se tudi dalo, pa supercorse tudi, sm se mi neda zafrkavat. pač lahko nabavim kar je na seznamu. če komu kaj pomaga, oz. se mu vidi ugodno, naj se oglasi na ZS. ali na 040-315-386 (Beni). Beni pozabu si napisat še davčno številko,da ti kar direkt pošljejo/DURS/
BeniNorc47 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 evo tu mam dva cenika gum od kolegov, cena je takšna kot piše, brez računa, ker so pač kolegi. pa košta te še sixpack če ti jih zrihtam Cenik gum by Tine Cenik gum by Dario to se da brez problema nabavit. 209 pa 211 naj bi se tudi dalo, pa supercorse tudi, sm se mi neda zafrkavat. pač lahko nabavim kar je na seznamu. če komu kaj pomaga, oz. se mu vidi ugodno, naj se oglasi na ZS. ali na 040-315-386 (Beni). Beni pozabu si napisat še davčno številko,da ti kar direkt pošljejo/DURS/ lej, gume so že bile kupljene in jih ima kolega doma. tako da to je to. ni treba nič davčne. je isto kot bi kupil 10 istih avtomobilov po ceni 10000eur in jih prodal za isto ceno oz. 10eur več. ni treba nič z davkom srat. ko enkrat kupiš novo, potem nikogar več ne zanima, oz. je davek za to stvar že plačan.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se