kristjan1995 Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Pozdravljeni! slišal sem da se nekako da registrirati krosa! Zanima me kako in kaj je potrebno za homologacijo!
stebricek Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 bo bolje da kupiš enduro!! manj komplikacij
halls Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Najbolje da uprašaš tam,kjer si to slišal!
simonsi Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Pozdravljeni!slišal sem da se nekako da registrirati krosa! Zanima me kako in kaj je potrebno za homologacijo! ne da se.
Jure Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Da se vse, vem za vsaj enega.. Ampak koliko je potrebnih poznanstev in koliko je s tem komplikacij, je verjetno pa druga zgodba Tako da ja, kupi enduro
Prevtzer Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Da se vse, vem za vsaj enega.. Ampak koliko je potrebnih poznanstev in koliko je s tem komplikacij, je verjetno pa druga zgodba Tako da ja, kupi enduro Za Husqvarne vem da se da, povej kaj vozž pa ti bomo povedal če se da. Če pa nimaš še nič raje kupi enduro.
kristjan1995 Objavljeno April 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2009 Ja kupiti mislim enega ACESS MIDI MOTO 110ccm.
kristjan1995 Objavljeno April 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2009 Samo kakao g alahko registriraš če nima ne luči ne smernikov ne............. In kdaj ga lahko voziš (pomoje samo podnevi)!
sesir Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Za Husqvarne vem da se da, povej kaj vozž pa ti bomo povedal če se da.Če pa nimaš še nič raje kupi enduro. Vse gre le prave ljudi moraš poznat!Imet prave papirje...Vsaj slike tega motorja z lučmi in smerokazi... Samo kakao g alahko registriraš če nima ne luči ne smernikov ne............. In kdaj ga lahko voziš (pomoje samo podnevi)! Brez luči je to bilo in je nemogoče!
budacki Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 (popravljeno) Kupis Hondo HM 125 in imas registriranega krosa predelanega v supermoto :evilgrin: :worship: Se slikca: Aja ... pa trenutno se prodaje. Za 3100€ letnik 2003 z novo masino. Popravljeno April 11, 2009. Popravil budacki
gidl Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) Pozdravljeni!slišal sem da se nekako da registrirati krosa! Zanima me kako in kaj je potrebno za homologacijo! Načeloma brez COC dokumenta ni možno homologirat motorja, vsaj legalno ne! Za Husqvarne vem da se da Cross Husqvarne 250 in 450 letnik 2004 so bile prodajane z COC dokumentom, samo te se je dalo registrirat, nobenih prej, nobenih kasnej... Vsak HM ima COC. Motor je predelan cross pri Italjanskem distributerju za Honde in on za svojo predelavo izdaja COC dokument... Popravljeno April 12, 2009. Popravil gidl
SMregistracija Objavljeno Junij 3, 2020 Opozori Objavljeno Junij 3, 2020 Zdravo. Mene tudi zanima kako gre to v Sloveniji... namreč če se ne motim se da registrirat KTM EXC modele, potem ko dodaš še vse potrebne stvari nanj...amapk kako gre to pri recimo kawasakiju kxf ali kateri drugi znamki, če seveda dam vse kar je potrebno na njega (supermoto gume, luči, smernike, itd). Hvala v naprej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se