Skoči na vsebino

Števci prometa!!!

Leteči

Priporočene objave

Ko se pelješ iz Brnika proti Mostam je bilo to postavljeno na mostičku saj je verjetno kdo opazil,to sem hotel da takrat ko sem se peljal mimo je bil zraven mosta parkiran tudi bel golf in noter policaj malo naprej pred bencinsko postajo so pa ostavljali ali tudi če si se pa proti Komendi peljal so pa ostavljali na majhnem parkirišču,tko da mislim da je ta naprava lahko tudi radar komtrola,nebom trdil da je 100% vendar če kdo kaj ve o tem naj pove sem pa 100% da ni meril iz golfa ven ali pa kakšen laser.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma po celem mestu so (LJ) ... in štejejo promet ... drugega ni za povedat v zvezi s tem !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
ma po celem mestu so (LJ) ... in štejejo promet ... drugega ni za povedat v zvezi s tem !!!

Tocno tako, povsoot jih je polno in vsak teden ali deset dni se selijo.

Sam sem sicer pomislil, da bi tist skatlico, ki lezi ob robu ceste in so nanjo pripete gumice sel pocekirat. :)

Drugace pa se mi zdi da je nacin taksen kot pri tistih merilcih hitrosti, ki so jih postavljali tu in tam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ni bilo včasih bolš, ko so šudentke štele promet!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sam študentkam je blo treba plačo dat za to

tisto škatlo pa enkrat plačaš pa ti dela naprej zastonj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar tako.

Sicer pa pojav števcev prometa kaže na to, da nekoga zanimajo prometne razmere in si nabira podatkov, da bo potlej, nekoč, tudi kaj uredil in izboljšal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest pa tega še nikol u lajfu nisem videl... A so ti kabli vsaj lepo nategnjeni prek tal al se zvijajo sem in tja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar tako.

Sicer pa pojav števcev prometa kaže na to, da nekoga zanimajo prometne razmere in si nabira podatkov, da bo potlej, nekoč, tudi kaj uredil in izboljšal.

Ali pa zaračunal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha, ha, nič ni zastonj.

Naj nekdo, ki ima digitalni fotoaparat slika en tak gumijasti števec prometa in sliko tu objavi, ker smo iz tega naredili že pravi bav-bav :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh...če mislim pravo zadevo....siroko cca 15cm pa visoko 1cm..bele oz. svetle barve

Narobe. Dva črna kabla, eno colo debela, trdno napeta čaz celo vozišče, vzporedna.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Narobe. Dva črna kabla, eno colo debela, trdno napeta čaz celo vozišče, vzporedna.

Ne vem, kako bi ti z motorjem ćez eno colo debel kabel! Če smo že v tujem merilnem sistemu, recimo 1/3 cole.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj nekgo s šleperje pelje preko teh žic z maksimalno hitrostjo in ko je triosna prikolica polno naložena na žicah zabremza do konca, če seveda nima ABSa in sigurno žičke tega ne preživijo ali pa raje si nabavite kakega kmete, da jih s krožnimi branami malo razkosa na 10 cm koščke. V šmarju pri jelšan (ne vem kje so te jelše) je tudi taka zadeva na mostu, pa se mi zdi da nekako preveč nakladate glede tega, ker so razpoke na cesti res bolj nevarne ali celo tisti prelivi iz bitumnam ali kako se že pravilno reče.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj nekgo s šleperje pelje preko teh žic z maksimalno hitrostjo in ko je triosna prikolica polno naložena na žicah zabremza do konca, če seveda nima ABSa in sigurno žičke tega ne preživijo ali pa raje si nabavite kakega kmete, da jih s krožnimi branami malo razkosa na 10 cm koščke.

Ne vem kje je tvoja in podobnih tebi logika, da bi uničevali kar ni naše in nas povrh tega slpoh ne moti :shock: :shock: :? 8) :idea: :arrow:

Najboljš da gremo še vso javno razsvetljavo razbit, ker une žarnice ne svetijo dovolj lepo ...

NEHITE ŽE BAU BAU DELAT IZ TEH ŠTEVCEV, KER NI KAJ POVEDAT ... ŠTEJEJO AVTE PA PIKA. PA KLICAJ !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem čul, da ti "števci" pri tistih avtomobilih in motociklih, ki jih uravnava elektronika znižajo najvišjo možno hitrost (omejilnik), če imajo vozniki kartoteko pri policajih ali pri sodnikih za prekrške :wink: :lol: :lol: :P 8) :roll: :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... baje so zraven zmontirani tudi stebrički in vitli ... če ti npr. odpovejo zavore na avtu, samo pokličeš z GSM-om na brezplačno telefonsko številko 555-5555, poveš kje točno si in ti aktivirajo prvega naslednjega ... se menda ustaviš kot avion na letalonosilki ... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... je pa še ena možnost ... ker so te cevi zmeraj na mostovih, jih morda sploh ne uporabljajo za štetje prometa ... morda so inšpektorji vodnogospodarstvenih podjetij ugotovili, da imajo nekateri potoki oz. reke prevelik pretok vode za odprtino mostu, pa tako sedaj prečrpavajo odvečno količino vode skozi te cevke mimo "ozkega grla" ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!