marijan Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 dobro si to pogruntal, ampak kam pa z odvečnimi ribami?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 ... se mi zdi, da tebe večkrat vabijo kam na ribolov, torej ... BTW ... kdaj boš zorganiziral kakšen "ribji piknik"??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 lahko bi se dogovorili - ampak pomladi, tam na vašem koncu je več ribnikov, kjer bi res lahko pekli kakšne ribice. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 ... oukidouki ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 lahko bi se dogovorili - ampak pomladi, tam na vašem koncu je več ribnikov, kjer bi res lahko pekli kakšne ribice. :lol: :shock: :lol: :P Jst vem za fajn plac!! Ribni knotr postrvi, ščuke pa krapi(krapineprjemlejo) 1kg postrvi je 750sit, ščuka pa je zastonj, PA ŠTEVCEV PROMETA NI BLIZ PS easy ni 555-555 ampak 050/555-555 De nevš pamtn :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 ... tisti 050 mi je pa res ušel ... imam številko kar v imeniku telefona, pa sem pozabil ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 opravičeno :wink: Drugič pa ne širit lažnih inf. bo kdo mioslu de se zaj...! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 lahko bi se dogovorili - ampak pomladi' date=' tam na vašem koncu je več ribnikov' date=' kjer bi res lahko pekli kakšne ribice. :lol:[/quote''] :shock: :lol: :P Jst vem za fajn plac!! Ribni knotr postrvi, ščuke pa krapi(krapineprjemlejo) 1kg postrvi je 750sit, ščuka pa je zastonj, PA ŠTEVCEV PROMETA NI BLIZ PS easy ni 555-555 ampak 050/555-555 De nevš pamtn :wink: Jaz poznam še boljši plac za postrvi - tržnica v Lj. Kila je jurja, ampak so že očiščene, pa še palice in trnka ne nucaš. Aja, števci po verjetno štejejo pešce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Tako, sedaj smo prešteli že vse živo, z ribami vred, zato zadevo pošiljamo v zgodovino. klink-klonk, kot se temu reče :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave