Skoči na vsebino

Števci prometa!!!

Priporočene objave

Objavljeno

dobro si to pogruntal, ampak kam pa z odvečnimi ribami??

Objavljeno

... se mi zdi, da tebe večkrat vabijo kam na ribolov, torej ...

BTW ... kdaj boš zorganiziral kakšen "ribji piknik"???

Objavljeno

lahko bi se dogovorili - ampak pomladi, tam na vašem koncu je več ribnikov, kjer bi res lahko pekli kakšne ribice. :lol:

Objavljeno
lahko bi se dogovorili - ampak pomladi, tam na vašem koncu je več ribnikov, kjer bi res lahko pekli kakšne ribice. :lol:

:shock: :lol: :P Jst vem za fajn plac!! Ribni knotr postrvi, ščuke pa krapi(krapineprjemlejo) 1kg postrvi je 750sit, ščuka pa je zastonj, PA ŠTEVCEV PROMETA NI BLIZ

PS easy ni 555-555 ampak 050/555-555 De nevš pamtn :wink:

Objavljeno

... tisti 050 mi je pa res ušel ... imam številko kar v imeniku telefona, pa sem pozabil ... :lol:

Objavljeno

opravičeno :wink:

Drugič pa ne širit lažnih inf. bo kdo mioslu de se zaj...! :wink:

Objavljeno
lahko bi se dogovorili - ampak pomladi' date=' tam na vašem koncu je več ribnikov' date=' kjer bi res lahko pekli kakšne ribice. :lol:[/quote'']

:shock: :lol: :P Jst vem za fajn plac!! Ribni knotr postrvi, ščuke pa krapi(krapineprjemlejo) 1kg postrvi je 750sit, ščuka pa je zastonj, PA ŠTEVCEV PROMETA NI BLIZ

PS easy ni 555-555 ampak 050/555-555 De nevš pamtn :wink:

Jaz poznam še boljši plac za postrvi - tržnica v Lj. Kila je jurja, ampak so že očiščene, pa še palice in trnka ne nucaš. Aja, števci po verjetno štejejo pešce.

Objavljeno

Tako, sedaj smo prešteli že vse živo, z ribami vred, zato zadevo pošiljamo v zgodovino.

klink-klonk, kot se temu reče :lol:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!