ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Hojla - mene pa zanima, ali je v Ljubljani ali bližnji okolici kakšna avtopralnica, kjer bi človek plačal za uporabo mašinerije in H2O, pa da bi si lahko z žlauhom (po ljubljansko - šlauf) al pa vapom (alias kirherjem, kot mu reče Master Brumer) človek motor malo spucal? sesir 1
maus Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Hojla - mene pa zanima, ali je v Ljubljani ali bližnji okolici kakšna avtopralnica, kjer bi človek plačal za uporabo mašinerije in H2O, pa da bi si lahko z žlauhom (po ljubljansko - šlauf) al pa vapom (alias kirherjem, kot mu reče Master Brumer) človek motor malo spucal? Hojla... jaz to naredim za Bežigradom...(saj ne vem če lahko napišem) .. za znano firmo ki prodaja mercedese... ponavad ga tam najprej našamponiram in potem sperem .. in to vse za en žeton ... mislim, da je 1,5 €. Pa ne, da si boš spucal motor... POZER
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2009 Pa ne, da si boš spucal motor... POZER Ne, sprašujem le informativno :naughty: sesir 1
Rude Boy Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 on bi nekaj v šiški, mu je bliže ! :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2009 on bi nekaj v šiški, mu je bliže ! :naughty: Lahko sprožim paralelno akcijo - laufala bi z akcijo "Slovenija rabi dirkališče", reklo pa bi se ji "Vsak becirk rabi eno pralnico za glancat plastike/plehe in za občasne wet t-shirt tekmovanje" :-) sesir 1
vapotek Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 V MB je pralnica, kjer ti ga spucajo ko za v salon, pa še ketno ti namažejo. Cena? Sitnica.....7 eur.
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2009 V MB je pralnica, kjer ti ga spucajo ko za v salon, pa še ketno ti namažejo. Cena? Sitnica.....7 eur. Ok, kje je to? :-)
GRUNF Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Za toti bakšiš, da Vapo T shirt gor, te se ti bo pa vlačo po spojlerju gor pa dol.... :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2009 Za toti bakšiš, da Vapo T shirt gor, te se ti bo pa vlačo po spojlerju gor pa dol.... :naughty: Nima vapo tak lepega t-shirta da bi jaz to dovolil ... neki štandard te že treba mejt
vapotek Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Ok, kje je to? :-) Na Pobrežju, ap Irena. Ga vedno peljem tja, ker se mi ne ljubi celi dan drkat s pucanjem pleha...
vapotek Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Za toti bakšiš, da Vapo T shirt gor, te se ti bo pa vlačo po spojlerju gor pa dol.... :naughty: Valda, pa še masno bom služo, ko bom, od takih ko ti, pobiral vstopnino... :evilgrin: Nima vapo tak lepega t-shirta da bi jaz to dovolil ... neki štandard te že treba mejt Mam za posebne priložnosti enih par van lackovih srajc doma, tak da če češ...
SharpNinja Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Hojla - mene pa zanima, ali je v Ljubljani ali bližnji okolici kakšna avtopralnica, kjer bi človek plačal za uporabo mašinerije in H2O, pa da bi si lahko z žlauhom (po ljubljansko - šlauf) al pa vapom (alias kirherjem, kot mu reče Master Brumer) človek motor malo spucal? Ja s tko zasvinjanim k si se zadnč prpelu se res ne spodob naokol vozt, tk umazanga motorja še ni blo na mojmu dvorišču ......sj me je že mel krtačke vn potegnt, sm sm se bala blat dol praskat k je bil požegnan :lol1:
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 15, 2009 Ja s tko zasvinjanim k si se zadnč prpelu se res ne spodob naokol vozt, tk umazanga motorja še ni blo na mojmu dvorišču ......sj me je že mel krtačke vn potegnt, sm sm se bala blat dol praskat k je bil požegnan :lol1: Draga Šarpica, obljubim, da si bom ob mojem naslednjem obisku vzel veliko več časa, pa še pomagal ti bom - ti bom lepo s prstom kazal, kje je treba še malo poščetkati med hladilnimi rebri mašine. :-) Medtem bom tudi poskrbel, da bo tvoje odlično skuhano kosilo izginilo z mize. :-) Se vidiva, tvoj vdani oboževalec -
SharpNinja Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Draga Šarpica, obljubim, da si bom ob mojem naslednjem obisku vzel veliko več časa, pa še pomagal ti bom - ti bom lepo s prstom kazal, kje je treba še malo poščetkati med hladilnimi rebri mašine. :-) Medtem bom tudi poskrbel, da bo tvoje odlično skuhano kosilo izginilo z mize. :-) Se vidiva, tvoj vdani oboževalec - Zakoooon , take mamo radi, k po mizi tačas počistjo, pa posodo bo treba pomit :grim ......edin pogoj je, d si v tem času ne omislš kakega KTMja al kak podoben supermoto sekular k ma šprikle, na to foro sm pa sm enkrat padla :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se