bikez Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 men jo zmer prnesejo..... pa jo pojem, tko k use ženske pa nehi stokat, za tist per boš že dobu :evilgrin: Morš bit pa res neki posebnega . A nene, ne pojejo vse, ene so na dieti (skoz). Sej ne stokam, pir mam pa v garaži na hladnem .
pajkica Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Morš bit pa res neki posebnega . A nene, ne pojejo vse, ene so na dieti (skoz). Sej ne stokam, pir mam pa v garaži na hladnem . ja kva pa pol ti tali une kremšnite u nedelo pa pridemo
vaški Objavljeno Maj 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 vreme je naročeno priprave tečejo in žur tud bo VABLJENI
moto rider Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 (popravljeno) Morš bit pa res neki posebnega . A nene, ne pojejo vse, ene so na dieti (skoz). Sej ne stokam, pir mam pa v garaži na hladnem . ja kva pa pol ti tali une kremšnite u nedelo pa pridemo bikez & pajkica! A sta vidva ?!? :010 :010 Popravljeno Maj 8, 2009. Popravil moto rider
Kawl Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 pridem jst isto z mojo napol podrto podrtijo
semamiz Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 pridem jst isto z mojo napol podrto podrtijo :naughty: Vsaka podrtija šteje ...
Žarko G. Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 itak sm vsak dan tm, tko da bom tud jutr :unsure: :unsure:
pajkica Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 bikez & pajkica! A sta vidva ?!? :010 :010 a morš use vedet ?
ZOKI SUZUKI Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Vreme bo kaj čmo druzga. Zmerej fajn! Se vidmo.
moto rider Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 a morš use vedet ? Ja kaj...? Saj si mi sama dala vedet'!
semamiz Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 :naughty: Dons se gre pa zares ! :naughty: Petarde spucat , pa žegnat ...
phoebus Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Super je bilo, furca totalno zakon (če odmislimo tamale sesalce ki so slalomirali in se zaletavali v rit) Pero pa itak
Martin86 Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Velik se vas je zbralo lol, sem vas iz avta ven gledu v krizisci Sam kje ste pa tok sesalcu staknli mi pa ni jasno, tako prinas hitr zaseboj pustimo
pajkica Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Ja kaj...? Saj si mi sama dala vedet'! aja? jaz sam vem da kremšnit ni blo :unsure:
bikez Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 aja? jaz sam vem da kremšnit ni blo :unsure: Pol sem te pa zamenjal za eno drugo :closedeyes: . Sam pir sem pa dobil .
pajkica Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Pol sem te pa zamenjal za eno drugo :closedeyes: . Sam pir sem pa dobil . a kremšnite talu in to drugim.... to pa ni lepo.... sej pir loh še zmer dobiš sam na cukr ne pozabt
bikez Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 a kremšnite talu in to drugim.... to pa ni lepo.... sej pir loh še zmer dobiš sam na cukr ne pozabt Ne, tudi kremšnito sem dobil :naughty: , na cukr pa tudi danes nisem pozabu, sem pravkar zmazal en twix
tati Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 bilo je lepo :worship: , čeprav sem jaz prišla in vmes odšla na lepo furco in se vrnila nazaj.......... :naughty:
phoebus Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 bilo je lepo , čeprav sem jaz prišla in vmes odšla na lepo furco in se vrnila nazaj.......... :naughty: Samo na eno? Mene so vsi pustili na cedilu in sem šel sam, poznal pa nisem nobenega tam in je malo kurc takole sam...tako da sem naredil tri furce, vmes se pa vračal na refill
MoTo G_P Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 A ma kdo kej fotk murbit Maš v albumih tuki na motosvetu...mal pobrski
tati Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Samo na eno? Mene so vsi pustili na cedilu in sem šel sam, poznal pa nisem nobenega tam in je malo kurc takole sam...tako da sem naredil tri furce, vmes se pa vračal na refill spotaknu bi me, pa bi se spoznali, mislim, da me ni težko najti..........predvsem po motorju, saj je bil eden redkih na katerem piše "jebiga" pa drugič............... :naughty: :naughty:
vaški Objavljeno Maj 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 (popravljeno) hvala vsem,ki ste prišli slikce pa na http://vaski-boysi.com/forum1/index.php?showtopic=688 Popravljeno Maj 12, 2009. Popravil vaški
KawasakiGirl Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Sm prišla samo na hitco mal prečekirat, pa je blo luštno
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se