gsx750f Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Se pridružujem. Bil na štirih zborih2x odprto in 2x oldtimerjev, pa je bilo motoriranja le za vzorec. Ostalo pa druženje s pijačo. Mashina, nč ne zamujaš. 3/4 zborov pri nas so itak bl "gasilske veselice" :krneki:
motofrik Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Že leta '98 je Borut Veselko v eni od epizod Odklopa predstavil sceno "motoristov". Sem ga gledal takrat (mi je bil oh in sploh super) in pred časom spet. Priznam, ni mi najbolj sedel. Tisto lokanje na poti in na zboru... Pa afnanje med vožnjo na motorju (po žensko sedet, pa lastoka, pa podobne bedarije). Ampak to je verjetno bil del scenarija, kaj čemo.
Pervy Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Sem ga gledal takrat (mi je bil oh in sploh super) in pred časom spet. Priznam, ni mi najbolj sedel. Tisto lokanje na poti in na zboru... Pa afnanje med vožnjo na motorju (po žensko sedet, pa lastoka, pa podobne bedarije). Ampak to je verjetno bil del scenarija, kaj čemo. če se prav spomnim (nekaj se ne zaradi substanc) je bila klubska scena takrat bila točno taka in ni bilo v odklopu nič kaj dosti pretiravanja govorim o klubski sceni in zborih, seveda so druge vrste motoristov že tudi takrat obstajale.
Mary Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 če se prav spomnim (nekaj se ne zaradi substanc) je bila klubska scena takrat bila točno taka in ni bilo v odklopu nič kaj dosti pretiravanja govorim o klubski sceni in zborih, seveda so druge vrste motoristov že tudi takrat obstajale. Ja, kaj vse je že takrat obstajalo
Cartman Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 če se prav spomnim (nekaj se ne zaradi substanc) je bila klubska scena takrat bila točno taka in ni bilo v odklopu nič kaj dosti pretiravanja govorim o klubski sceni in zborih, seveda so druge vrste motoristov že tudi takrat obstajale. definitivno je odklop bil bol v duhu časa kot ta silni dokumentarc, in dost bol dokumentaren. čeprav bi se ne smel klicat bajker al motorist, karkoli je že blo, ampak rolling bones MC wannabe. Vseeno je precej blefa. na temu wayskijevem pikniku sem edinkat vidu Jurcata na BMW.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se