Skoči na vsebino

Okus po hitrosti, slo moto dokumentarec -

Priporočene objave

Objavljeno

Se pridružujem. Bil na štirih zborih2x odprto in 2x oldtimerjev, pa je bilo motoriranja le za vzorec. Ostalo pa druženje s pijačo.

Mashina, nč ne zamujaš. 3/4 zborov pri nas so itak bl "gasilske veselice" :krneki:
Objavljeno

Sem ga gledal takrat (mi je bil oh in sploh super) in pred časom spet. Priznam, ni mi najbolj sedel. Tisto lokanje na poti in na zboru... Pa afnanje med vožnjo na motorju (po žensko sedet, pa lastoka, pa podobne bedarije). Ampak to je verjetno bil del scenarija, kaj čemo.

Objavljeno
Sem ga gledal takrat (mi je bil oh in sploh super) in pred časom spet. Priznam, ni mi najbolj sedel. Tisto lokanje na poti in na zboru... Pa afnanje med vožnjo na motorju (po žensko sedet, pa lastoka, pa podobne bedarije). Ampak to je verjetno bil del scenarija, kaj čemo.

če se prav spomnim (nekaj se ne zaradi substanc) je bila klubska scena takrat bila točno taka in ni bilo v odklopu nič kaj dosti pretiravanja :whistle: govorim o klubski sceni in zborih, seveda so druge vrste motoristov že tudi takrat obstajale.

Objavljeno
če se prav spomnim (nekaj se ne zaradi substanc) je bila klubska scena takrat bila točno taka in ni bilo v odklopu nič kaj dosti pretiravanja :whistle: govorim o klubski sceni in zborih, seveda so druge vrste motoristov že tudi takrat obstajale.

Ja, kaj vse je že takrat obstajalo :hmm:

Objavljeno

definitivno je odklop bil bol v duhu časa kot ta silni dokumentarc, in dost bol dokumentaren. čeprav bi se ne smel klicat bajker al motorist, karkoli je že blo, ampak rolling bones MC wannabe. Vseeno je precej blefa. na temu wayskijevem pikniku sem edinkat vidu Jurcata na BMW.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!