danci1973 Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 (popravljeno) Nekaj malega fotk je tukaj... D. Popravljeno Maj 16, 2009. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Ja, fajn bi bilo, če bi to napisali, glede na to, da je eno vrstico višje posebej specificirana cene za nečlane. Na podlagi tega je povsem logično sklepati, da so informacije namenjene tako članom kakor nečlanom. Na dan dogodka piše pa samo 100€ in iz tega sklepaš, da naj bi to veljalo za vse, ker ni razčlenjeno. Sicer meni je vseeno, itak nisem bil to rundo, pa tudi če bi bil, sem član MCM To je zgolj dobronamerno opozorilo, da se v prihodnje uskladi informacije v izogib nesporazumom. Sn ti že reko, da boš član, ko se boš kaki četrtek do Večerkota pripelo pa Vapoteku in meni pir plačo....do takrat pa.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Dobita za pir ob prvi priliki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Evo, ti dava priložnost 4.6.2009 na Grobniku.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Sem pisal fotografu, ki je bil ta dan doli, je rekel da do konca tedna potrebuje da uredi slike, potem se bo pa tudi kak mali predogled dalo dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) Par slikc "našga" uradnega fotografa, z bol bogim fotoaparatom Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) Bi blo mogoče bolš v album dat, k jih tko grdo razmeče, sam tle se saj kej pogleda, v albumih je tečno Še par Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Je kdo že dobil kake slike za v predogled od uradnega fotografa? Rečeno je bilo da bodo ta teden mislim da. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato21 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Je kdo že dobil kake slike za v predogled od uradnega fotografa? Rečeno je bilo da bodo ta teden mislim da. LP Nič, "ne duha ne sluha" od fotografa!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Nič, "ne duha ne sluha" od fotografa!! Morš kaj naročt drugače ne vem kako gre .................nama z AMG69 je poslal 2 cd-ja skupaj z 150 slikami!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Daš lahko kako sliko al pa 2 gor, da mal vidmo kko so ratale slike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Da se dobit predogled, pošlji mu na mail št motorja, barvo motorja in opreme pa ti bo poslal. So pa slikce čist mejhne, tolk da res videš al bi kej vzel al ne Moji dve mali, za velke bo treba pa plačo počakat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Tut jz sm dons dobu slikce v predogled in sm se na podlagi njih tud odloču da jih naročim. Enkat žviš in Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 jaz sem jih pa dobil že kr na dom ...samo morem še do njih dans pridit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 evo ene par za pokušino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Si me prepriču da jih naročim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 še ena moja, zanimiva z "soncem na disku" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 še ena moja, zanimiva z "soncem na disku" pozer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 pozer j......ga vsaj to, če že tega ni :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 j......ga vsaj to, če že tega ni :hooray: sej bo v četrtek a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 sej bo v četrtek a ne? hahaha ziher ne..........so sam do 3.mesta .....pa še Albreht se je spomnu pridt.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 hahaha ziher ne..........so sam do 3.mesta .....pa še Albreht se je spomnu pridt.... pismu..spet bojo projektili mim padal.. no..se vidmo dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Ajde še mal samopromocije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 jutri pa vprašanje če bo kaj slik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Za une k majo dežne gume bo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se