Gallus Objavljeno Maj 2, 2009 Objavljeno Maj 2, 2009 ... a boste kaj zakurili, da ne bo preveč mrzlo, tam pod gorami ... :evilgrin:
moto rider Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 (popravljeno) A loh'k pridemo tudi taporedni, k' imamo že po par karambolov za sabo :wacko: pa smo še vedno živi...?? Popravljeno Maj 3, 2009. Popravil moto rider
žrebec Objavljeno Maj 4, 2009 Objavljeno Maj 4, 2009 .... kotel, hm mmmmmmmm sem mislil janetka, da te bolj zanima pladenj ? :naughty: LP moto rider !!! Vabilo velja za vse, ki se radi družite in vozite z motorji !!!!
janetka Objavljeno Maj 5, 2009 Objavljeno Maj 5, 2009 @ Žrebec kaj bo na pladnju jest že :grim vem, sej pravite da je žegn " tradicionalen " ampak jest bi komu odstopila klobaso, pa me zanima v družbi česa se bo kuhala mam občutek da vsi "špricate" sestanke
ZOKI SUZUKI Objavljeno Maj 6, 2009 Objavljeno Maj 6, 2009 Vreme naročeno, kotel pripravljen, motor v pričakovanju. Se vidmo! :yes:
ZOKI SUZUKI Objavljeno Maj 6, 2009 Objavljeno Maj 6, 2009 POLICIJA SVETUJE "HITROST UBIJA !!!!!!" - ZATO DELAM POČASI...................
GRUNF Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 Prijem okrog 11 ure.....ga bom kuj čez Jodlerland vdaro (35 e mam vedno v žepu)..... :evilgrin:
žrebec Objavljeno Maj 8, 2009 Objavljeno Maj 8, 2009 Družba, jaz bom ob 9.00 uri na BS OMV Lesce, si privoščil jutranjo kavico. Se vidimo. LP
janetka Objavljeno Maj 9, 2009 Objavljeno Maj 9, 2009 Družba, jaz bom ob 9.00 uri na BS OMV Lesce, si privoščil jutranjo kavico. Se vidimo. LP ogrej nam sedeže "mič ju der " :grim
Tiger Objavljeno Maj 9, 2009 Objavljeno Maj 9, 2009 Fajn je blo Res je blo fajn :naughty: Veliko se nas je nabralo Čez 200 motorjev smo našteli,čeprav je blo kar oblačno in je kazalo na dež. :unsure: Golaž je bil tud super. :krneki:
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2009 Objavljeno Maj 9, 2009 Ja, res je blo zanimivo, sem imel zelo prijeten pogovor z enim od udeležencev . Sem pa odhitel dalje pred panoramsko, pa še moto rider-ja sem srečal tam
moto rider Objavljeno Maj 9, 2009 Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Ja, res je blo zanimivo, sem imel zelo prijeten pogovor z enim od udeležencev . Sem pa odhitel dalje pred panoramsko, pa še moto rider-ja sem srečal tam Ja! Ampak pol si pa zginu k' kafra!! :unsure: Smo te vsi iskali... :yes: ...tud' pod šankom! :kva2: Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil moto rider
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2009 Objavljeno Maj 9, 2009 Ja! Ampak pol si pa zginu k' kafra!! :unsure: Smo te vsi iskali... :yes: ...tud' pod šankom!
melo Objavljeno Maj 11, 2009 Objavljeno Maj 11, 2009 helou! Madona smo lepi! Vse čestitke pa vremenu! lp.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se