dogy Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 zanima me samo nekaj ce mi bo kdo znal povedati kupil sem motor letnik 2002 in avto imam prav tako letnik 2002 in letos nimam tehnicnega ali isto velja pri motorju??? vem da je butasto uprasanje ampak prvic bom mel tehnicni ker sm svezi motorist hvala za odogovre
benny0104 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Najboljš da uprašaš v temi tehnični pregled...http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=4155&hl=tehnični+pregled drugič pa še mal brskalnik uporab.
biker77 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 zanima me samo nekaj ce mi bo kdo znal povedati kupil sem motor letnik 2002 in avto imam prav tako letnik 2002 in letos nimam tehnicnega ali isto velja pri motorju??? vem da je butasto uprasanje ampak prvic bom mel tehnicni ker sm svezi motorist hvala za odogovre isto je.. razen če lani ni delal tehničnega (če je motor pavziral npr)
gusti Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Sej ti v prometni zadaj piše, datum naslednjega tehničnega pregleda. Tja poglej pa ti bo vse jasno. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se