Lowrenc Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Če nekje daš večji cilinder na drugi strani rabiš večji hod cilindra tako, da se v obeh primerih pojavi isti problem.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Če nekje daš večji cilinder na drugi strani rabiš večji hod cilindra tako, da se v obeh primerih pojavi isti problem. Če je cilinder večji, rabiš manjši hod, kolikor se spoznam na tekočinsko fiziko
motofrik Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 hidravlika je praviloma trša od zajle. ...ne bo držalo, ne bo. Vse je odvisno od premera batka. In njegovega hoda. Laverda 750 na primer je imela mehansko sklopko, 1200 pa hidravlično. Je bila hidravlična mehkejša.
Dolenc™ Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Moja bejba je dobila drug celinderček in s tem mehkejšo sklopko, čeprov morem rečt da mi že prej ni bla ravno trda. Zaenkrat se fajn obnese. Primerjava z originalnim Na motorju
motorist Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Kakšna pa je cena takšnega cilindra?
biker77 Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 (popravljeno) Moja bejba je dobila drug celinderček in s tem mehkejšo sklopko, čeprov morem rečt da mi že prej ni bla ravno trda. Zaenkrat se fajn obnese. kje in kolk še povej pa to povej..kdaj ti sklopka prime? na sredini hoda ročke al bolj pri koncu? si že kej menjal razen tega cilindra kar se sklopke tiče? Popravljeno Maj 31, 2009. Popravil biker77
Dolenc™ Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Polna cena celindra je 150eur, vendar ima ta proizvajalec (MPL) tudi licitacijo ne ebayu in ga lahko dobiš ceneje, jst sem dal 100eur s poštnino vred iz Nemčije. Link do licitacije, upam da bo delal Drugače pa če kdo potrebuje so se na enem forumu zmenili da ga dobijo za 90 funtov, sam ne vem al je to s poštino vred ali brez. Bom kasneje prilepil link do teme, zdele mi bo zmankal baterije Menjal nisem prej nič, razen tistega tesnila pri serijskem cilindru, ker mi je enkrat začelo puščat. Je pa tko, malo zmehča sklopko, pa mogoče malenkost bolj gladko prestavlja, ampak to je lahko psihološki občutek zaradi mehkobe. Zagrabi mi sklopka nekje na sredi, oziroma če spušam sklopko spusti bol proti koncu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se