LUMPKA Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 uletim danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 še mal pa se vidmo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 In začelo se je........ .........pa usput še hvala Robiju za nafto kj jo je rabu moj opel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Maj 23, 2009 Deli Objavljeno Maj 23, 2009 škoda k smo mogl jt domu... drgač pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2009 Deli Objavljeno Maj 23, 2009 u petek čist hudo,no sej dns pa najbrž tud ma sam jeba k sm mogla kmal dam,tko da striptiza ta bod nej nč gor,končno hehe uglavnm kar se mene tiče ZAKON JE BLO nekaj fotk pa v galeriji 2 na 4stran tukileklikn pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 u petek čist hudo,no sej dns pa najbrž tud ma sam jeba k sm mogla kmal dam,tko da striptiza ta bod nej nč gor,končno hehe uglavnm kar se mene tiče ZAKON JE BLO nekaj fotk pa v galeriji 2 na 4stran tukileklikn pa bo Hehe isto slikco mam jest Fajn je blo ja čeprov sm tud jest prekmal šla dam, drug let pa zih priem s šotorm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 preživeli vsi- :yawn: ----aaaaaauuuuuuuuuuuuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 prišla pa vseeno, čeprav šele danes, ko je bilo le še 6 motoristov tam, jebiga, je treba tudi delati....... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Fino je bilo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Full je blu dobr...zakon družba , totaln smeha , igre so me tud nasmejale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Full je blu dobr...zakon družba , totaln smeha , igre so me tud nasmejale Ti pa mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Full je blu dobr...zakon družba , totaln smeha , igre so me tud nasmejale mene so igre tut nasmejale :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Predusem pohvale organizatorju glede cen ki so bile normalne, ne nabite (pijača hrana srečke). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 blo ja zakoooon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Tle je ene par slikc :worship: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1791 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 pohvala organizatorjem,...blo je špica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Bilo je prima, drug let pa bo še bol tud js bom s sabo prnesu vse kr rabm, (pivo, smrdljivi šnopc, itd, itd) sj sm gorenc iz okol Krvavca. Pa še en uprašane Kva hudiča ste se policajm zamerl? Za mal sm ispit rešu! Še enkrat! Blo je 1A!!!!!!! Se vidmo drug let! Aja pa tamal so bli prva liga. Pa tud k sm bl kmet mi je bla muzka pred slačpunco na kožo pisana, sva se z našo kr mal zavrtela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Bilo je prima, drug let pa bo še bol tud js bom s sabo prnesu vse kr rabm, (pivo, smrdljivi šnopc, itd, itd) sj sm gorenc iz okol Krvavca. Pa še en uprašane Kva hudiča ste se policajm zamerl? Za mal sm ispit rešu! Še enkrat! Blo je 1A!!!!!!! Se vidmo drug let! Aja pa tamal so bli prva liga. Pa tud k sm bl kmet mi je bla muzka pred slačpunco na kožo pisana, sva se z našo kr mal zavrtela. hvala za pohvale,drgač sabo ni treba nč nost ,ker vse pr ns dobiš :naughty: policajem se nismo nč zamerl.........pač vsi vemo,da alkohol pa motor ni za skup....bolš prespat...pa po zajtrku it domov.. :naughty: zame so tamal res odigral tanajbol....glede na to da vadjo še le eno leto...... bravo Rok in ostali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 pa ograjo popravte, da se bo dalo sedet na njej kej res ni enga tišlerja med vami? vam jo pridem poštimat jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Ja jaz sem se mela tud lušno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 [name=GorazdH' date='27 May 2009 @ 11:39' post='1619257] pa ograjo popravte, da se bo dalo sedet na njej kej res ni enga tišlerja med vami? vam jo pridem poštimat jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Maj 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2009 hvala vsem za udeležbo. slikce so na naši strani http://www.mk-raubritter.com pa ograjo popravte, da se bo dalo sedet na njej kej res ni enga tišlerja med vami? vam jo pridem poštimat jst za sedet so bile klopce, ograje imajo pa drugo funkcijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Bilo je res super, vse pohvale organizatorjem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 hvala vsem za udeležbo. slikce so na naši strani http://www.mk-raubritter.com za sedet so bile klopce, ograje imajo pa drugo funkcijo ... Ja čez ograjo se bruha , pa kašno u grmovje pelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Bilo je res super, vse pohvale organizatorjem! hvala za pohvale...trudili se bomo ,da naslednje leto naredimo še boljše srečaneje :naughty: a koga zanima :naughty: kolk jajc sm ucvru za zajtrk :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se