ixs Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Tudi letos zbiramo igrače za otroke s posebnimi potrebami, ter tiste iz socialno ogroženihz družin. Povezali smo se s šolami za otroke s posebnimi potrebami, s centri za socialno delo, ter z varnimi hišami. Igrače bodo ponovno šle v prave roke. Igrače zbiamo že sedaj v okviru moto kluba Gremium MC, naprošamo pa posameznike in moto klube, ki bi želeli sodelovati da na svojih področjih poberejo igrače in nam jih dostavijo na zaključek akcije SUMMER PARTY 2009 ki bo od 5.6 do 7.6.2009 V kolikor bi radi igrače predali že sedaj mi pošljite email na gremium777@gmail.com in se bomo dobili za osebni prevzem pri vas ali kje drugje! Zbiramo pa od učnih pripomočkov(ravnila, šestila, kalkulatorji, starejši a delujoči računalniki,..) pa do plišastih igrač, koles, rolerjev,... Hvala za nesebično pomoč že vnašprej tistim, ki se bodo odzvali na akcijo MOTORISTI ZA OTROKE in lahko vas nato tudi povabimo, da se nam pridružite ko bomo igrače predali. Utrinek ste lahko videli tudi na MOTOSVETU saj je bil z nami na predaji igrač v OŠ Litija - oddelek za otroke s posebnimi potrebami. Če bi želeli biti "zbirno mesto" na vašem področju bomo le tega zelo veseli, saj bomo v kratkem zadevo reklamirali tudi po radiju, revijah, foriumih in podobno in potrebujemo, kontakte ki bi pobirali igrače ali zbirali in hranili(do začetka junija) iz vseh področij Slovenije! Denarja ne zbiramo!!!!!!!!!! Razlog je predvsem v tem, da nas bi tako lahko hitro kdo obdolžil da smo kaj vzeli in podobno! Na takšen način pa so pomisleki odveč! Za otroke in pika!! Lep pozdrav GREMIUM MC SLOVENIA www.gremium-si.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Danes stopim v akcijo. Glede prevoza se bova pa, ali midva, ali pač z Ivejem, zmenila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Dobra stvar! če se bo kaj transportiralo iz MB konca, bom zagotovo našla kaj za zraven Tamala itak ne rabi celo goro igrač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Jes tut mislim,da bi se doma kaj naslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Dobra stvar! če se bo kaj transportiralo iz MB konca, bom zagotovo našla kaj za zraven Tamala itak ne rabi celo goro igrač Naši so iz MAribora tako da če kej pripraviš mi lahko javiš na gremium777@gmail.com in še svojo telefonsko pa napotim koga da se dogovorite za prevzem v toti štojerski prestolnici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 če bi to prej vedu, bi prpelu že na dvorc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2009 sej bodo še prilike....če bo kdo hodu proti litiji me lahko pokliče, še prej se najavi po mailu da mu dam številko, ali pa 5. do 7.6.2009 itaq fešta katere se ne sme zamuditi in se pripelje dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 fenomenalna ideja!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2009 evo še flyer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 fenomenalno!!! se bom potrudu, pa še mal familijo pa frende uprašu. LP,H Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gespann Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 (popravljeno) Lani me je ravno zbiranje igrač prepričalo. da sem se kljub malo slabšemu vremenu udeležil vašega zbora. Ni mi bilo žal, saj sem, poleg sodelovanja v humanitarni akciji, bil deležen okusnega odojka :naughty: :naughty: :naughty: in super družbe Če potrebujete zbirno mesto v Škofji Loki, z veseljem ponudim svoje usluge. Imam tudi kombi in sem pripravljen, seveda brezplačno, pripeljati igrače iz kateregakoli konca Slo. Kontakt na spethruska@gmail.com ali tel.: 041/610-750 Popravljeno Maj 8, 2009. Popravil Gespann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2009 Lani me je ravno zbiranje igrač prepričalo. da sem se kljub malo slabšemu vremenu udeležil vašega zbora. Ni mi bilo žal, saj sem, poleg sodelovanja v humanitarni akciji, bil deležen okusnega odojka :naughty: :naughty: :naughty: in super družbe Če potrebujete zbirno mesto v Škofji Loki, z veseljem ponudim svoje usluge. Imam tudi kombi in sem pripravljen, seveda brezplačno, pripeljati igrače iz kateregakoli konca Slo. Kontakt na spethruska@gmail.com ali tel.: 041/610-750 Na gorenjskem imamo sicer eno ekipo ampak vsaka pomoč pride prav! Hvala že vnaprej in smo na vezi če bo kaj takšnega! vsekakor tudi letos dobrodošel na zboru - se bomo potrudili da bo morda še več dogajanja in dobre volje. NA zboru pa me poišči pa dobiš še za en pir od mene(matej). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2009 Zbrali smo že cca 8 velikih škatel igrač!!!! Določeni klubi so se tudi že ozvali in v svoji okolici priočeli zbirati igrače!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 Mislim,da tudi kako otroško kolo ali skiro ne bo odveč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 skiro? super, zdej vem kam ga lahk dam ej jimi, bi se zmenl da en pobere to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 skiro? super, zdej vem kam ga lahk dam ej jimi, bi se zmenl da en pobere to Ni problema poklic,pa dvignem robo.040-666-067 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 Tudi pr meni bi se našlo kakšno kolo pa tudi igrače! A je možnost da kdo to pobere kje v bližini Nove Gorice, da nardimo eno akcijo! Seveda so to rabljene igrače!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 Tudi pr meni bi se našlo kakšno kolo pa tudi igrače! A je možnost da kdo to pobere kje v bližini Nove Gorice, da nardimo eno akcijo! Seveda so to rabljene igrače!! Če ne bo šlo jih pa v Hruševlje pripelji v soboto 6.6.Tam bo tudi zbirno mesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Daewoo Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Sem prepozen sam vseeno. Če kdo ve za kakšno podobno akcijo zbiranja igrač naj pove, mi je sestrična prepozno prinesla 3 velike vreče igrač, vse oprano in očiščeno. Lep pozdrav Žarko G. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 No pa so prišle igrače v prave roke,kljub pomislekom. Gladiac in Žarko G. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 No pa so prišle igrače v prave roke,kljub pomislekom. Bravo fantje, dobr ste spelal ... upam, da so moje igrače in ostale stvari prov pršle... drugo leto sem spet zraven, če boste organiziral... res pohvalno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cirkusdirektor Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 (popravljeno) Sej ne vem če še prav pride imamo enga plišastega peska ki bo romal v koš- dobili za RD samo sedaj se pa prah na njem nabira in ka sprehajamo iz kota v kot Če se ga da kam poslati mi na pm pošlite naslov. Pošiljam na svoje stroške Če pa se ga da oddati kje v lj pa nek kontakt LP Popravljeno Julij 1, 2009. Popravil cirkusdirektor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Daewoo Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 A ve kdo za kakšno podobno akcijo zbiranja igrač ob božiču? Imam par vreč očiščenih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 http://www.motoklub-rihemberk.si/slo/index.php oni imajo eno stvar v tej smeri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se