vdusan Objavljeno Maj 11, 2009 Deli Objavljeno Maj 11, 2009 (popravljeno) Prvi moto raly po Srbiji v organizaciji MAS. Povezava - info. http://www.bjbikers.com/index.php?option=c...p;topic=33816.0 Popravljeno Maj 11, 2009. Popravil vdusan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 11, 2009 Deli Objavljeno Maj 11, 2009 Prvi moto raly po Srbiji MK Novo mesto ca 30 oseb, smo že prijavljeni in štartnina plačana.Odrinemo v sredo zjutraj in se vračamo v ponedeljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Me ne bo, ker je mal prebliz pa se mi do tam še motor ne ogreje. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 Me ne bo, ker je mal prebliz pa se mi do tam še motor ne ogreje. :evilgrin: Po vsej verjetnosti je tega Triumpha Škot skonstruiral, pa ni predvidel termostata zato imaš problem z segrevanjem mašine!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 Po vsej verjetnosti je tega Triumpha Škot skonstruiral, pa ni predvidel termostata zato imaš problem z segrevanjem mašine!!! :headbang: HAHAHA. Takrat enkrta se vračam z Makedonije. Verjetno se bomo srečal kje v Beogradu, če greste šele v ponedeljek domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 HAHAHA. Takrat enkrta se vračam z Makedonije. Verjetno se bomo srečal kje v Beogradu, če greste šele v ponedeljek domov. Točno tako v nedeljo ob 18,00 se konča Raly pred Narodnim muzejem v BG je cil, nato Slo. fešta spanje in zjutraj v ponedeljek ob ca 9,00 odrinemo iz Beograda.Dva dni delam(torek sereda) potem me čaka spet ca 2K kil vožnje z motorjem(vozim fotografa) na dirki Po Sloveniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 Noben ni nič napisal kako je blo. Menda so pa v Nišu ukradl GPS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mokl Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 Noben ni nič napisal kako je blo. Menda so pa v Nišu ukradl GPS. Bilo je seveda super. Menda pa je bil GPS le snet s strani udeleženca (bal se je, da ga bo nekdo ukradel) in zjutraj vrnjen žalostnemu lastniku, ali pa je to vse bla,bla,bla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 (popravljeno) Bilo je seveda super. Menda pa je bil GPS le snet s strani udeleženca (bal se je, da ga bo nekdo ukradel) in zjutraj vrnjen žalostnemu lastniku, ali pa je to vse bla,bla,bla Verjamem da je blo super. Tud mi smo se mel super. To o GPS pa sem zvedel v Vojvodini, seveda od vojvodincev, še isti večer, ko naj bi ga "ukradli". Popravljeno Junij 19, 2009. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Makedonac Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 evo malo slike sa prvog relija TOUR AROUND SERBIA http://picasaweb.google.com/mkcrossbearers...390120916036738 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se