Skoči na vsebino

Moto zbor v Kamnolomu Hruševje / Postojna


ixs

Priporočene objave

Od petka 5.6. pa do nedelje 7.6.2009 vas ponovno vabimo na našo največjo letno prireditev SUMMER PARTY, ki bo tudi letos v Kamnolomu Hruševje pri Postojni. Večini je lokacija že znana, zato o njej ne bi izgubljali besed. Odlična akustika, izvir pozitivne energije in dobra družba bodo poskrbeli, da bo tudi letos Kamnolom nudil varno zavetje in odlično zabavo motoristom in bajkerjem iz Slovenije in tujine. Čeprav si želimo lepega vremena smo se tudi letos "zavarovali" z najemom prireditvenega šotora pod katerim se bo dogajalo v primeru vsakega vremena!

Tudi letos smo zagnali, lani zelo uspešno akcijo, Motoristi za otroke s katero zbiramo igrače in učni material za otroke s posebnimi potrebami in za otroke iz socialno ogroženih družin. Akcijo bomo zaključili na našem letnem zboru(več informacij o sami akciji v topicu MOTORISTI ZA OTROKE)!

Na samem zboru bomo poskrbeli za dobro in poceni pijačo in jedačo, kampiranje in seveda živo zvočno podlago. Sobotni večerni termin smo rezervirali in predali poznani in zelo uigrani mednarodni skupini HEAT, za petek dogovori še potekajo.

Sobotnio popoldne bomo namenili klubskim bikerskim igram, ki se bodo pričele verjetno že ob 15:00 uri.

Ker gre za zaključek akcije Motoristi za otroke je vstopnina na prireditev(za oba dneva) igrača po vašem izboru! Načeloma ta ni pogoj za vstop je pa nekako zaželjena!

Dodatne informacije bodo še na voljo tekom tega meseca...

Vabljeni moto klubi, društva, bikerji, motoristi in civilisti!

GREMIUM MC SLOVENIA

post-4697-1242129065_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dogovarjamo se tudi za petkove koncerte. Skupine še niso potrjene zagotovo pa ne bo manjkalo dobre glasbe in zabave.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot vse kaže bo petek rock-metalsko obarvan.Katere skupine bodo igrale pa v naslednjih dneh.V glavnem tudi nemotoristi,zato pa ljubitelji dobre muzike brez igrače za otroke ne hodit.Malo heca v glavnem kamp je tako,da se ga lahko v miru odklopite. :yea2::beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uuuuuu jeeeeeeeeee..........ženske že potrjujejo udeležbo.......uuuuuu jeeeeeeee..... :evilgrin: :worship: pride E.T. z BMX-om, pa klapa iz Betlehema.........potrdil je tut že kup dobrih slovenskih in hrvaških klubov. Bo spet bajkerska fešta!!!

uuuu jeeeeeeeeeee! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gledam napoveda pa bo povsod dež samo v kamnolomu Hruševje ne. temu se pa reče sreča!!!! :naughty:

Drugače pa za vse tiste, ki ste iz cukra(bajkerske lizike, bonbončki in podobno) na prireditvenem prostoru bo postavljen prireditven šotor kjer bo plac za vse(pod streho), če pa bo zmanjkal placa bo pa na voljo tudi 8 WCjev, ki so takisto takšni s streho :evilgrin: Pridte ga bomo sral!

Ni vstopnine, free camping, živi glasbeniki(uf ?!?!?!) v petek in soboto, bikerske igre, govori se o panoramski vožnji s štartom ob 14h z brezplačnim pivom in narezkom uh jeeee..........Varnost bo zagotovoljena! Za naše obiskovalce bomo poskrbeli tako da nč bat da vas ne bo how how pojedu al pa baw baw.......ja ne razmišljat preveč. pridte na pir pa če vam bo gut Ok, če pa ne, pa še ene dva tri šest spijete in je to to, pol je pa že vikenda konc! :alien1:

AVE MARYA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene kr enmal srce vleče, dab pršu:) :rolleyes::rolleyes: Res da sem iz cukra, zato prosim za en mal širši parking :worship::worship::worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Petkova glaZbena podlaga za mrzlo pivo, whiskey in borovničke bodo glam metalci Cyclone in metalci Broken Arrow.

Med 03:00 in 06:00 uro bomo izvedli branje svetopisemskih pripovedk, okoli 05:00 pa bo pravi trenutek za padanje v nezavest in zaključek petkovega veseljačenja.

Ob kolikortoliko primernem vremenu se bomo v soboto okoli 14:00 ure pognali na brezplačno pivo in kraški narezek. Udeležba je neobezna:) Popoldan bodo ob lepem vremenu bikerske klubske igre( streljanje z aisoftom, vlečenje vrvi in nošenje pnevmatik). Na žalost mnogim ne bomo brali svetopisemskih pripovedk temveč bomo (vem to ni nikakršna zamenjava ampak je pa vsaj nekaj) izbirali amatersko naj go go plesalko in miss mokre majice. V soboto bodo žgali skupini HEAT in ČRNA GRADNJA. Podelitev plaket za udeležbo, zaključek akcije Motoristi za otroke...........

VSTOPNINE NI. Kampiranje je brezplačno. na voljo pa bodo MEGA BIKERSKI HAMBURGERJI tako da vam bo žal, če ne boste prišli že zaradi slednje informacije......

Lesi se vrača je bil baje prejšnji vikend tako, da brez izgovorov! :evilgrin:

Pa seveda mal pobrskajte doma če imate viška kakšno igračo!!!!!!!

Črnih sedem oz Gremium

IXS aka Matej777

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Muzka v petek štarta okrog 9h zvečer,pa še ena informacija glede hrane.TA DOBRA KROMPIRJEVA SOLATA BO IN V NEDELJO ZJUTRAJ PRAVA GOVEJA JUHA IN TO Z MESOM NE KOCKE. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

VSTOPNINE NI. Kampiranje je brezplačno. na voljo pa bodo MEGA BIKERSKI HAMBURGERJI tako da vam bo žal, če ne boste prišli že zaradi slednje informacije......

Pridem ,pa tut če moram po toči vozit ... B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!