Guest maliP Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 (popravljeno) Pravkar sem se vrnil iz Novega Sada, njihov klub NS Riders vabi na njihovo tradicionalno srečanje ki bo letos prvič na novi lokaciji. Fantje so pravi bikerji - Priporočam! Popravljeno Maj 13, 2009. Popravil maliP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest maliP Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Mal sem zamutu, evo še zadnja stran. P.S. Baje kuhajo STRAAAAŠŠŠEN pasulj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest maliP Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 Če kkšnga zanima mu lohka dam kakšen kontakt, fantje so blazen prijazni in takoj pomagajo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pokalica Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Če kkšnga zanima mu lohka dam kakšen kontakt, fantje so blazen prijazni in takoj pomagajo! lep pozdrav tja dol na soncno stran alp bil pred leti pri NS rajdersih (slike na motosvetu na moji strani) pa fantje na zalost niso imeli vec nasitkov ze lep cas poskusam nabaviti pa ne gre a lahko pomagas lp Miro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se