Gloga Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Pozdravljeni! Mojo kariero na dveh kolesih sem zacel z Aprilio Pegaso 650, ki je zelo ustezal (vsaj meni), le malce je podhranjen. Prodal (oz. zamenjal) sem ga zaradi napake na motorju, in ker skocim na prvo zogo, sem se zagledal v Ducati Monster, ki pa na zalost ni izpolnil mojih pricakovanj, predvsem mi ni ustrezal nacin voznje, in tudi iz tega razloga sem ga prodal. Tako da sem nekako prisel do "konca izbire" in pristal pri zgoraj omenjenih modelih. Glede nacina voznje sem imel v mislih bivso Aprilio, ki me ni prav posebej utrudila niti po 300 prevozenih km, kljub temu pa sem se lahko z motorjem zapodil kje po brezpotju ali makadamu, pa tudi na takem koncu Slovenije zivim, kjer ni betonske dzungle.. Iscem nekaj tekega, da se lahko zapeljes h kaksni fletni sosedi na kavo, spet ob drugi priloznosti pa na eno manjso turo (200-300km). Zato naprosam lastnike (tudi bivse), ce mi lahko podelijo kaksno informacijo o teh dveh modelih, legi na cesti, vodenju, porabi, vzdrzevanju, kvaliteti in podobnih zadevah. Je mogoce ze kdo vozil obadva modela, in kaksna je bistvena razlika? Mogoce bi moral oment tudi to da sem financo omejen do tam max 3500e, oz. se raje kake 100e manj. Hvala za odgovore. p.s. Prosim ce lahko odgovorijo samo lastniki, bivsi lastniki in osebe ki imajo redne stike s temi motorji.
Ice Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 verjamem, da ze poznas doticni temi za motorja.
Gloga Objavljeno Maj 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 (popravljeno) Seveda, samo me zanima razlika med tocno tema modeloma. Upam da ne bo komu odvec napisat kak stavek Popravljeno Maj 14, 2009. Popravil Gloga
simonsi Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 dost različna motorja. tdm za po cesti, xtr pa tudi kakšen makedamček in malo manj luksuz na cesti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se