poldy Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Pa kaj je zdej s tem a kdo kej ve? A je al ja :roll:
MARJA Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Je tud meni nekaj na ušes prišlo, da naj bi imeli jutri.
joc Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Pa kaj je zdej s tem a kdo kej ve? A je al ja :roll: Bodi bolj konkreten. Kaj te muči? :lol:
Noise Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Jaz sem danes slišal, da zadeva 100% JE.
Ice Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 kje,kdo,kdaj,koliko,zakaj,s kom (ali cim) .........?
joc Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 Izgleda, da sem zašel v privatno sfero. Se opravičujem, sorry. Imejte potrpljenje z novincem - ne ve vsega, ne zna nič, neroden je kot slon; če pa se ograjujete, tud ni problem - samo odkrito in direktno povedat! :lol: :evil: :lol: :evil: :lol: :evil:
joc Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 Sem upal, da se motim, pa sem očitno imel prav, ker ni komentarja. Uživajte v RDEČI ARMADI, karkoli že to je. :roll:
MAČKON Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Ja zgleda da niso uživali na Rdeči Armadi,Ker je blo malo folka. :wink:
Brrrm Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Uživajte v RDEČI ARMADI, karkoli že to je. Rdeča armada je motoristični klub (društvo) iz mozirskega konca. (Srčno upam, da mi spomin še zanesljivo dela, ker pisnega vira za potrditev nisem nikjer našel. No, tudi ne vem kako vztrajno iskal nisem :oops: )
Brrrm Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Našel: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...View=0003&id=67 :D
joc Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Našel: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...View=0003&id=67 :D Hvala ti. Pa ste kljub staremu imageu v Butalah :lol: bolj korektni kot drugje.
Brrrm Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Od kar na veliko izvažamo našo sol, nam dobro gre, tukaj v Butalah in si lahko korektnosti neomejeno kupujemo. Ni več na karte. :lol:
marijan Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 ne da je zastojn še drugi jo lahko dobijo. kar v vrsto vsi smo je potrebni, eni več drugi manj. saj si to mislil napisati brrrm, al ne?
Kiki Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 V soboto smo naredil en luškan krog z motorčkom, pa smo zavili še na ranč Burger (Štorman) mimo zbora rdeče armade - ker je tam vse skupaj bolj žalostno zgledal :? , smo se samo za par minutk ustavili, potem pa šli naprej na tortice.... :P
poldy Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 potem pa šli naprej na tortice.... :P :shock: Pa dobr vi zasavci bote ja sladkorno fasal!! Zadnjič krofi, zdej tortice, umes ziher kremšnite........ :icecream: no? :wink:
poldy Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Izgleda, da sem zašel v privatno sfero. Se opravičujem, sorry. Imejte potrpljenje z novincem - ne ve vsega, ne zna nič, neroden je kot slon; če pa se ograjujete, tud ni problem - samo odkrito in direktno povedat! :lol: :evil: :lol: :evil: :lol: :evil: Pubec nea žali, tu ni privat sfere edini problem je to de večina formuliramo v službi!!
Kiki Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 potem pa šli naprej na tortice.... :P :shock: Pa dobr vi zasavci bote ja sladkorno fasal!! Zadnjič krofi, zdej tortice, umes ziher kremšnite........ :icecream: no? :wink: Ni panike... :wink: je pa res da, če me ob polnoči zbudiš s kakšno čokoladico, je bom definitivno vesela.... :P
poldy Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Ni panike... :wink: je pa res da, če me ob polnoči zbudiš s kakšno čokoladico, je bom definitivno vesela.... :P Kaj pa naprimer ob dveh bi tudi šlo?? :twisted:
Kiki Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Kaj pa naprimer ob dveh bi tudi šlo?? :twisted: Ahm,ahm.....a misliš ti ob dveh čokoladicah, al kaj .... :roll:
Gost Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Dveh darovalcih čokolade :wink: Ampak raje ne, tak primer, ko je prveč ljudi čokolado okoli nosilo, imamo že v Ljubezni :wink: :lol:
Kiki Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Dveh darovalcih čokolade :wink: Ampak raje ne, tak primer, ko je prveč ljudi čokolado okoli nosilo, imamo že v Ljubezni :wink: :lol: A si vidu poldy...zdej sva jih pa od ata slišala, ker se v šifrah pogovarjava... :lol: , pa še iz naslovne teme sva čist ven padla... :roll:
poldy Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Dveh darovalcih čokolade :wink: Ampak raje ne, tak primer, ko je prveč ljudi čokolado okoli nosilo, imamo že v Ljubezni :wink: :lol: A si vidu poldy...zdej sva jih pa od ata slišala, ker se v šifrah pogovarjava... :lol: , pa še iz naslovne teme sva čist ven padla... :roll: Hja tk se sej vidi kdo čemu sledi :twisted: :twisted: :wink:
joc Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Izgleda, da sem zašel v privatno sfero. Se opravičujem, sorry. Imejte potrpljenje z novincem - ne ve vsega, ne zna nič, neroden je kot slon; če pa se ograjujete, tud ni problem - samo odkrito in direktno povedat! :lol: :evil: :lol: :evil: :lol: :evil: Pubec nea žali, tu ni privat sfere edini problem je to de večina formuliramo v službi!! Sem opazil, Poldy, sem opazil. :x Tisti, ki še nismo tako visoko, pa to počnemo doma - v fraj cajtu. :wink: Žalitve pa ni bilo nikjer nobene. Ni moj stil.
poldy Objavljeno Oktober 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Sem opazil, Poldy, sem opazil. :x Tisti, ki še nismo tako visoko, pa to počnemo doma - v fraj cajtu. :wink: Žalitve pa ni bilo nikjer nobene. Ni moj stil. joc ni panike se boš navadu, v glavnem nč ne jeml resno :wink:
Klo Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Kaj je bil to njihov 1. zbor da je blo vse skup bolj švoh :roll: ? ..če kdo ve... lp
Priporočene objave