INFINITI Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Malo sem že pozabil - a je dovoljeno peljati motor čez hrvaško mejo z preizkusnimi tablicami?
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 z preiskusnimi tablicami ne. samo republika slovenija, pa še napisati moraš od kod do kod relacija. pa ne gledajo strogo tega.
motofrik Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 z preiskusnimi tablicami ne. samo republika slovenija, pa še napisati moraš od kod do kod relacija. pa ne gledajo strogo tega. ...jaz sem vedno, ko je teta na šalterju vprašala za relacijo, rekel Murska Sobota -Metlika -Ankaran- Kranjska Gora... Malo je čudno gledala. Kaj pa veš, kaj te piči naslednji dan, kam boš peljal. Ampak samo v Sloveniji. Čez mejo ne.
Šarc Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 S preizkusno tablico je mogoče samo po Sloveniji, relacija pa ni posebej definirana, vsaj v KR je tko. Velja pa tri ali pet dni. Lp T.
simonsi Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Malo sem že pozabil - a je dovoljeno peljati motor čez hrvaško mejo z preizkusnimi tablicami? na upravni enoti dobiš preizkusne tablice za izvoz. Mora bit pa vozilo odjavljeno.
GeeSXer Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 na upravni enoti dobiš preizkusne tablice za izvoz. Mora bit pa vozilo odjavljeno. niso preizkusne ampak so izvozne tablice. lastnik mora biti tujec. opravljen tehnični pregled in zavarovanje za 15 dni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se