DivjaSvinja Objavljeno Maj 24, 2009 Deli Objavljeno Maj 24, 2009 Moto klub SAIRACH vas vabi na 11. moto zbor v Žiri, ki se bo odvijal 12.,13.,14. Junija 2009! Lokacija standarna, borovničke, hravja očesa in blato vas čaka! :evilgrin: ZEKKO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Maj 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2009 BENDI ki nastopajo na moto zboru Sairach 2009 so: Petek: 18.30 plehmuska 20.00 Zgrešeni primeri 22.00 The drinkers 0.30 Hanibali Sobota: 19.30 Krema 21.00 plehmuska 22.00 Črna gradnja 0.30 Oko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Spet bo žur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 itak, da bo žur............ :naughty: :naughty: :naughty: direktno iz Makedonije uletim, zbudim cel kamp, potem pa spet naprej na Maraton Franja grem mal delat :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sairach Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Jest bm tudi tam ZEKKO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Moto klub SAIRACH vas vabi na 11. moto zbor v Žiri, ki se bo odvijal 12.,13.,14. Junija 2009! Lokacija standarna, borovničke, hravja očesa in blato vas čaka! :evilgrin: Razumem :grim V Žireh majo hrave in od tam seveda hravja očesa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 itak, da bo žur............ :naughty: :naughty: :naughty: direktno iz Makedonije uletim, zbudim cel kamp, potem pa spet naprej na Maraton Franja grem mal delat :krneki: :krneki: :krneki: In potem bom zopet jaz kriv :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 itak, da bo žur............ :naughty: :naughty: :naughty: direktno iz Makedonije uletim, zbudim cel kamp, potem pa spet naprej na Maraton Franja grem mal delat :krneki: :krneki: :krneki: Še dobro, da sem bliz doma, bom rajš kar doma spal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Maj 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Še dobro, da sem bliz doma, bom rajš kar doma spal. Jah sej je res Bayo, tist vaš hotel je že čist damač v žereh!! ZEKKO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Maj 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Razumem :grim V Žireh majo hrave in od tam seveda hravja očesa To so zdej tanove ko so s čokolado oblite:))) A boš šou probat bo Helenca zdj pustila ?? :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 To so zdej tanove ko so s čokolado oblite:))) A boš šou probat bo Helenca zdj pustila ?? :evilgrin: :evilgrin: Razmišljam a naj onim v kadetnici povem čigavo je blo tisto bruhanje na Škisovi tržnici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 itak, da bo žur............ :naughty: :naughty: :naughty: direktno iz Makedonije uletim, zbudim cel kamp, potem pa spet naprej na Maraton Franja grem mal delat :krneki: :krneki: :krneki: Saj ti s pa itak pousot zdravn b' blu že dougocajtnu , če te njab blu b' TE POGRAJŠOU Z E L O O O ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Maj 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Razmišljam a naj onim v kadetnici povem čigavo je blo tisto bruhanje na Škisovi tržnici Jst to nč nevem... spomnem se ne:)) :whistle: nevem kdo je teb ene neumnost govoru:) ZEKKO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Jst to nč nevem... spomnem se ne:)) :whistle: nevem kdo je teb ene neumnost govoru:) desna in leva (ne noge, tiste namesto nog) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 (popravljeno) In potem bom zopet jaz kriv :angry: nekdo mora prevzeti odgovornost, zakaj bi jo vedno jaz?????? :naughty: Popravljeno Maj 28, 2009. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 (popravljeno) Saj ti s pa itak pousot zdravn b' blu že dougocajtnu , če te njab blu b' TE POGRAJŠOU Z E L O O O ! hm, sem pa res veliko po moto sceni zadnje čase, ne vem, če se bova še 2 x letos srečala, sem raje na cesti, imam več od tega, ampak v Žiri pa že skoraj moram ....... pač tako je............ :winkiss: samo zato se dan prej vračam iz Makedonje.............. Popravljeno Maj 28, 2009. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Maj 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2009 desna in leva (ne noge, tiste namesto nog) No to se bova še pogovorla... se mi zdi, da mal preveč veš) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 No to se bova še pogovorla... se mi zdi, da mal preveč veš) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Tut jst se bom potrudu pridit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SOLO1 Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 spet bo čelada v nedeljo premala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 a pa je treba tejk pit?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 a pa je treba tejk pit?? Pr nas ne pijemo,mi kar ulivamo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest maliP Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 Pažarna abramba Žir je sklenila, da ena ura pred požaram nebjo pil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 a pa je treba tejk pit?? Sploh NE je treba VEČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se