mato21 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Trenutne razmere na prizorišču: -LEPO vreme -Skoraj suho prizizorišče :naughty: -Za blato poskrbleno -Družba se že nabira - HLADNO MANJKAŠ SAMO ŠE TI, ZATO NA MOTOR PA V ŽIRI!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Trenutne razmere na prizorišču: -LEPO vreme -Skoraj suho prizizorišče :naughty: -Za blato poskrbleno -Družba se že nabira - HLADNO MANJKAŠ SAMO ŠE TI, ZATO NA MOTOR PA V ŽIRI!!! Zdej sm na šihtu, tko da pridem jutr vrjetn mal pogledat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Junij 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2009 In še tooooooo: Baje bo eDna Svinja pripelala tudi kadetinje iz Tacna Dekleta znajo pomagat :naughty: Kera svina je to... a so vsej dobre tiste kadetinje:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Kera svina je to... a so vsej dobre tiste kadetinje:)) :xx: :xx: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 mislm da bo ratalo čez ene pol ure štartat...... da ne bo mrzuga pjra zmankalo do takrat se vidjamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 mislm da bo ratalo čez ene pol ure štartat...... da ne bo mrzuga pjra zmankalo do takrat se vidjamo! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: TI BABA SKORI BRIŠKA SAM D MI NE VSE SPIJŠ K PRIDM TUD JST MAL ŽEJN GOR :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Dvignite rampo! Evo meeeeeeeeeeeeeee Brez gat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Ob kteri uri se oci pluva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Se kmalu vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SOLO1 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 ŠE ČIST MALO PA GASA :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janbar Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Danes sem mal prišel pogledat. Nekaj motorjev motosvetovcev sem videl pa tudi enih 6 motorjev Kawasaki ER-6. Pa še mal utrinkov: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Jebemu, ob vcerajsnjem pogledu na tole mi je blo kar zal, d sem mogu it domu.. Dans pa sem se normalen zbudu in mi je to zelo vsec. Lepo, pijaca ohlajena, motoristov ogromno, ucki so nagravzni k svina (skor sm ,k sem jih sam gledal), disalo je po zabavi... P.S: Vsaka cast trem babncam, k so pluvale... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 tiste 2-3 urce ponoč je blo super... vidla nekaj znancev, celo sovaščane, ker doma ni cajta... spoznala Pokalico pa tud čudeži se dogajajo :grim glede pira, moj ni biu hladen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 punce in vsi ostali tekmovalci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 finu fajn je blu,...vse pohvale organizatorjem....... neki fotk pa se že nahaja iz sobotnega popoldneva in večera v galeriji2 na četrti strani klikneš pa tukajle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krawasaki Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Noro dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SOLO1 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 počas se spravlamo k sebi,ampak res počas :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Pestro in zabavno. V glavnem uživanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Je moglo bit fino, ker ni blo dežja in blata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 gasa,gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 njami iz pekla so tud bli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 1. nagrada v pljuvanju očk :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se