Ninč Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 ooooooo farkaš ma pa kilt (Pokalica mi je pravo ka si v kilt oblečeni, pa mi je nika nej bilou jasno ) ... san te ponoči zvala pa nika od tebe! verjetno si že zakomejrau ali pa nej ščou za rundo đati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Italijan(zadaj) itaq :unsure: Kaj je vredno več Harli na prikolci ali 5 komadov z motorčki KK registracija, 5 ur v eno smer :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 ooooooo farkaš ma pa kilt (Pokalica mi je pravo ka si v kilt oblečeni, pa mi je nika nej bilou jasno ) ... san te ponoči zvala pa nika od tebe! verjetno si že zakomejrau ali pa nej ščou za rundo đati ja, ja med 3. in 4. se je hodlo spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Junij 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2009 MOTO KLUB SAIRACH SE VSEM, KI STE SE UDELEŽILI NAŠEGA MOTO SREČANJA NAJLEPŠE ZAHVALJUJE!! Hvala za obisk in dobro bajkerso drušno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Žiri zopet nepozabne, wsa čast organizatorjem :worship: P.S. Ape preživel še eno žirowsko odisejado :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 (popravljeno) Žiri zopet nepozabne, wsa čast organizatorjem P.S. Ape preživel še eno žirowsko odisejado :krneki: P.S. Kje najdemo tvoje slikce (s komentarji seveda ) Popravljeno Junij 15, 2009. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 vse pohvale srečal ogromno ljudi ki jih dolgo časa nisem. se vidimo 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 zakon je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 punce in vsi ostali tekmovalci FUJ NAGRAVŽNO!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Bilo full fajn! Uff, sam kaj k sem že vedno zmatrana! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 FUJ NAGRAVŽNO!!! ...he-he... Je pa zbor prepoznaven tudi po tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Sej je ok, sam nagrado za izvirnost bi mogla pa volk in Helena dobit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 ...vse maximalnu fajn.... po treh dneh pitja in norije se še zdj nism skp sestaula....še zmer k prestreljen jelen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Sej je ok, sam nagrado za izvirnost bi mogla pa volk in Helena dobit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dohc Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Heloo! Mal pozno, pa vseeno bom pokomentiral zadevo. Me ni blo dosti v Žireh ampak zgleda da sem bil ravno pravi trenutek, k so imel igre pa je Zdravc pa un njegov kolega , ki ga je fural u "šajtrgi" k je bila do kraja polna!!! Dobr za vidit, čestitam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 P.S. Kje najdemo tvoje slikce (s komentarji seveda ) letos sm dal prednost užiwanciji, tak da slik ni, še manj pa komentarjew :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se