Skoči na vsebino

Ocena lanske sezone (2002)

Priporočene objave

Objavljeno

Porazna sezona glede na pričakovanja preteklega leta. Sem že sredi maja zaključil sezono z 3 kkm in izletom v Dubrovnik. Potem sem vse sile podredil višjim ciljem. In nauk letosnjega leta: kdor visoko leta nizko pade.

LP Boriss.

Objavljeno

hvala za ta poduk, bom zaenkrat črtal Barcelono s spiska...ker si res želim it tja :D :D

Objavljeno

se mi je skoz dozdevalo da se nč ne vozim sem pa naredu več ko 5k km od junija z 1,5 mesečno pavzo vmes

PS:zame sezone še ni konc, matr, poglej čez okno

Objavljeno

Sama zloba te je :evil: :!: - že od avgusta :twisted: :!:

S KOM SI, TAKI SI! Madona sem še dobr izpadu.

Objavljeno

Sama zloba te je :evil: :!: - že od avgusta :twisted: :!:

S KOM SI, TAKI SI! Madona sem še dobr izpadu.

:lol: :lol: :lol: :wink: 8) :!:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Danes opravil zaključno vožnjo sezone 2002.

Sezona več kot ugodna. Dobil nov motorciklin, ne bil udeležen v prometni nesreči, ne ležal na tleh (samo krava sama 2x v garaži :lol: :lol:), prevozil tam nekje okoli 14000 km.

Objavljeno

Takole!

15.000kkm,BREZ padca,velik podvig-TURČIJA,izognila sva se slabemu vremenu,porabamajhna,veliko veliko užitkov z motorjem(in brez),samo dva servisa in ene gume,.....V glavnem ČISTI UŽITEK!Še bi!!!! :D :D :oops:

Ciao,by Pero

Objavljeno
Takole!

15.000kkm

BRAVO PERO ... 15.000.000 km v eni sezoni ... kliči Guinesa ... :wink: :D

Objavljeno

15 milijonov km in to samo z eno menjavo gum. Da ni to kak hovercraft :?: :lol:

Objavljeno

Ma ne se sekirat zdej je to itak že lanska sezona :lol:

Bo treba naslov sprement - :wink:

Objavljeno
letošnja sezona SUCKS!!!!!!!!!

razlog pa je predvsem vreme in moje slabo finančno stanje :evil: :x :cry:

Enako. Predvsem finančno nestanje. Slabo. Slabo. :cry:

Objavljeno

Božansko.....bolš ne more bit......provzaprov sploh ne najdem besed...... :? :) :D :D :D :D :D

Objavljeno

fak ......shit........demn..... samo 13k....... ma groza no. :oops: :roll: :shock: :roll:

Objavljeno

Zelo, zelo slabo. Naredil polovico povprečja, to je 10k, ampak imam dobro opravičilo. Bil nisem skoraj nikjer, velja isto opravičilo. Nazadnje prodal motor.

Objavljeno

Bah, ene 5k. Sem sred sezone prevozno sredstvo kupu :oops: :?

Objavljeno

Za menoj je res enkratna motoristična sezona (ta je bila 8.). Še posebej uspešna je bila zato, ker je to prva :!: :!: :!: , v kateri se nism zložu, bilo je tudi veliko lepih kilometrov (cca 21000km). Pokuril sem 4 zadnje in 3 prednje gume. :wink: 8)

lp

Objavljeno

dobr je blo... :wink:

Objavljeno

Kar dobr. :D

Objavljeno

Zlo dobr :D

Objavljeno
15 milijonov km in to samo z eno menjavo gum. Da ni to kak hovercraft :?: :lol:

Mala napakca!! :oops: :oops: :oops:

Ampak morte rečt da bi dobr del denarnici!! :wink:

Ciao,by Pero

Objavljeno

Mala napakca, ja. :lol:

Jest sem pa naklepal okrog 6'000km. Lahko bi bilo več... Ampak za skuterja ni slabo. Brez padca (sedaj pa končno lahko to z gotovostjo trdim).

Ko smo ravno ugotavljali, da od 35 skuteristov v Železnikih nisem padel samo jaz in še en kolega, se mi je kar zdelo, da takšno hvaljenje dneva pred večerom ne bo dobro... Naslednjega dne se pripeljem skozi ovinek, dvignem pogled in vidim - AVTOBUS, ki obrača sred ceste. Čez celo cesto je bil pravokotno postavljen avtobus! Aja, da ne pozabim - cesta je bila totalno mokra. Hm... ne vem točno, kako sem se ustavil, ampak nekako sem se. Fijuuu...

Objavljeno
Mala napakca, ja. :lol:

Jest sem pa naklepal okrog 6'000km. Lahko bi bilo več... Ampak za skuterja ni slabo. Brez padca (sedaj pa končno lahko to z gotovostjo trdim).

Ko smo ravno ugotavljali, da od 35 skuteristov v Železnikih nisem padel samo jaz in še en kolega, se mi je kar zdelo, da takšno hvaljenje dneva pred večerom ne bo dobro... Naslednjega dne se pripeljem skozi ovinek, dvignem pogled in vidim - AVTOBUS, ki obrača sred ceste. Čez celo cesto je bil pravokotno postavljen avtobus! Aja, da ne pozabim - cesta je bila totalno mokra. Hm... ne vem točno, kako sem se ustavil, ampak nekako sem se. Fijuuu...

Midva pa nimama sreče z AVTOBUSI :shock: :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!